Forfatter og foredragsholder?

Det er lidt som om, at tingene bliver ved med, at køre i et ret voldsomt tempo herhjemme. Bedst som jeg tænker, at NU har jeg et par dage, hvor der ikke skal ske det vilde, så kaster pigebarnet op ud over sig selv, der opstår bøvl med Sigurds medicin og hans tisseture eksplosere til nye højder (hvilket betyder, at jeg vasker i døgndrift) og oveni det hele modtager vi uventet og akut indkaldelse af Sigurd til ortopædi (fordi lægerne efter hans indlæggelse på Skadestuen sidste uge, har haft hans røntgenbilleder på konference og i den forbindelse synes, at han skal tilses). Bliver sgu en smule stresset og en del bekymret!

Men jeg sluttede jo sidste indlæg af med en vaskeægte “cliffhanger” og nu synes jeg ikke, at I skal vente mere.

I disse dage er det præcis 5 år siden, at jeg stoppede med at arbejde, som familierådgiver, og i stedet blev fuldtidshjemmegående på tabt arbejdsfortjeneste. 5 år!!! Det er altså virkelig længe, synes jeg. 

Da Jimmy og jeg for nyligt var til opfølgningsmøde på Handicapcentret for Børn, sagde Sigurds rådgiver, at hun synes, at jeg skal afgive 10 af mine tabt arbejdsfortjeneste timer til Jimmy, for dermed at opnå en tilknytning til arbejdsmarkedet.
Det er en god ide og hun er pisse meget ret – i princippet! For lige her er loven altså lidt fjollet. For jeg kan jo ikke bare gå ud og finde et job på 10 timer og så blive suppleret op af min TAF. Jeg skal finde en arbejdsplads, som vil ansætte mig fuld tid og så selvfølgelig kun betale min løn i de 10 timer, jeg ville kunne arbejde og de resterende timer vil jeg kunne få suppleret med TAF. Men jeg tror simpelthen ikke på, at det kommer til at kunne lade sig gøre, i praksis.

Men jeg savner at bruge min hjerne, til andet og mere end at være mor og selv om bloggen her giver mig helt enormt meget, er det som om at det ikke er helt nok længere. 

Så jeg har tænkt i alternative baner (og har jo egentlig gjort det længe). For hvordan kan jeg, stadig med Sigurd i fokus naturligvis, få lov til at bruge mig selv og min hjerne noget mere??

Kan nogle af jer huske, at jeg for noget tid siden skrev et indlæg om, at jeg vildt gerne vil holde foredrag og også skrive en bog sammen med en psykolog?

Nå men, nu er jeg faktisk sådan set begyndt, at skrive på et foredrag og håber på, at kunne holde et eller to test foredrag i løbet af vinteren. For at se om det er noget, som jeg overhovet kan finde ud af og ikke mindst få tid til.

OG så er der sgu, sådan næsten ved et tilfælde, sket det at der en psykolog (med mange års erfaring på børneafdelinger) der gerne vil skrive en bog sammen med mig. Om livet som mor til et handicappet barn. Jeg bidrager til alt det personlige – alt det smukke og alt det grimme og så bidrager psykologen med det professionelle (det teoretiske).

Vi er meget meget nye i hele processen og nu må vi se om der overhovedet er nogen, der vil udgive bogen. Men jeg synes at det er helt vildt spændende og jeg glæder mig helt vild til, at komme mere i gang med hele projektet!

Som sagt kører tingene voldsomt hurtigt herhjemme pt. I morgen skal jeg med Sigurd til lægen. Men hvis det går hurtigt og nemt, har jeg et par timer herefter (da det også er aflaster-dag), og dem vil jeg bruge på, at lave et en målgruppeundersøgelse (spørgerskema), som jeg håber at der er helt vildt mange af jer, der vil tage jer tid til at svare for. For det vil være en stor hjælp!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Forfatter og foredragsholder?”

  1. Pingback: Vil I hjælpe mig?? | Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *