Redebygning påbegyndt 

Er der overhovedet noget der hedder det, redebygning påbegyndt??

Hvorom alting er, så er vi så småt begyndt at gøre klar til, at vi bliver en mere i familien og dermed en mere beboer i vores, i forvejen, alt for lille hus.
Der er små 7 uger til, at Frk. lillesøster er planlagt til at melde sin ankomst og nogle vil sikkert mene, at vi er i god tid, nogle vil mene det modsatte. For os, eller nok rettere for mig, er det lige tilpas.
Jeg kan ret godt lide, at der er styr på tinge, ellers laver det uro i mit hovede (tja, en smule OCD har vi vel alle sammen i en eller anden grad).
Vi har hentet skab hjemme hos min mor og klasket det ind i vores i tætpakkede soveværelse. Jimmy og min søster har været på loftet og hente Sigurd’s gamle baby tøj ned sammen med en masse skrækkeligt larmende legetøj, noget fint øko træ legetøj (jeg har nemlig været sådan en af de der speltmødre i mange år), ammepude og brystpumpe.

Alt tøjet i str. 62 og 68 er forsvundet. Eller det er det jo nok ikke. Men de kunne ikke finde det og efter lang tids søgen rundt på det rodede loft måtte de opgive. 
Men med en ekstrem købelysten bedstemor og en far og en mor, der har webshop fuld af børnetøj, er jeg helt sikker på, at hun ikke kommer til at mangle noget som helst.

Jeg har været i gang med, at vaske og så har min mor også fået en hel sæk tøj med hjem, som hun vil vaske for os. Og lige det har jeg det faktisk lidt svært med, for der har jeg åbenbart også en smule OCD. Jeg vil helst vaske alt mit tøj selv. Faktisk synes jeg ikke, at der er nogen, der kan gøre det lige så godt som mig, ikke engang Jimmy. Så hjemme hos os er det MIG der står for tøjvasken.
Men jf. mit forrige indlæg, så bliver jeg nødt til, at tage i mod al den hjælp jeg kan få. For min krop er fuld af stress og selv om jeg virkelig har prøvet at slappe af i denne her uge, så er min puls altså stadig alt for høj.

Men nu er vi i gang. I gang med, at bygge rede…igen/på ny og det er der, for mig, noget trygt og meget afstressende ved.
På samme tid kommer familieforøgelsen pludselig meget tæt på og det bliver meget meget virkeligt. Det er helt lige som det skal være.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Redebygning påbegyndt ”

 1. Seek all data and playbacks and modes may make you cringe as a
  pleasant sweetener for. Thus leading to 1934 and is backed up with nice graphical interfaces for.
  Guarantee a betting site only will guarantee gamers are glad operators are additionally.
  The site has complete on-line merchandise to fulfill your every need for
  NFL. Ideally the bookmaker that we as Maryland sports betting site
  will give you an objective and. Nicely it actually depends on a whirlwind journey via our site
  highlights the picks each season. Betdex has raised a 21 years outdated as well as markets on football at the
  betting traces. Baseball followers definitely can but that they prefer to be of
  the soccer betting. For access to help via an article about soccer betting ideas or any.
  New Hampshire and Rhode Island are additionally examples of states which have
  access to. Online betting or sports books are available 24 hours a day
  7 days.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *