10 armløse oplevelser

Mange mennesker tror, at det at være armløs, må være et stort handicap. Men det er det altså ikke, i hvert fald ikke for mig.

Hvis jeg havde arme, ville jeg jo ikke være mig. Der var mange oplevelser, som jeg aldrig havde fået og jeg havde formodentligt aldrig mødt manden min, da det var en gammel hjælper, der præsenterede os for hinanden.

Nedenstående en liste med skøre, sjove, søde og komiske oplevelser, som jeg aldrig havde fået, hvis jeg havde arme.

1: Da jeg var ca. 14-15 år ville jeg gerne anholdes, da jeg var meget optaget af, hvad betjentene mon ville gøre, når de ikke kunne give mig håndjern på.

2: Da jeg var 18-19 år, kørte jeg en dag i bus. Der kommer en børnehave ind i bussen og en pige på 4-5 år stiller sig helt op ad mig og spørger mig, hvor mine arme er. Pædagogisk begynder jeg at fortælle hende, at jeg ikke har nogle arme og at jeg er født uden. Men den tror hun ikke på. Pludselig tager hun fat i begge mine bryster og siger “Nææ, du gemmer dem under blusen. Jeg kan selv mærke dem. Tag dem lige ud.” Jeg ved ikke hvem, der var mest rød i hovedet, da jeg endelig kunne stige ud af bussen, mig eller den unge mandlige pædagogmedhjælper, som fulgtes med pigen.

3: Den sommer jeg blev 21 år, var jeg på druktur til Kos. En aften kyssede jeg med en meget fuld og meget pæn ung mand. Da vi havde kysset i 15-20 minutter er han ved, at falde og er ved at vælte mig med l faldet. Min veninde er hurtig og griber os, hvorefter hun skrapt siger til ham “Hey, pas lige på hende, hun har faktisk ingen arme.” Han kigger på mig, tager fat i mit ærme og siger “Har du ikke? Næ, det har du da heller ikke.” Kan ikke huske, hvad han sagde derefter, men kan huske at vi kyssede videre.

4: Jeg har engang haft en hjælper, der helt seriøst troede, at der ville gro arme ud på mig en dag. Hun mente, at når jeg aldrig har haft dem, så måtte de jo komme en dag.

5: Jeg har flere gange oplevet fulde fyre i nattelivet, som med den dybeste medfølelse har sagt til mig, at det værste ved ikke, at have arme, bestemt må være, at jeg ikke kan onanere.

6: Da jeg var i starten af 20’erne var jeg i Thailand. En dag skulle jeg hæve penge i en udendørs bank. Jeg satte mig på kantstenen, for at skrive under på nogle papir. Det syntes de lokale thai’er var så fedt, at de stillede sig i en rundkreds rundt om mig og klappede.

7: Jeg er flere gange kommet foran lange diskotekskøer, ved at gå op til dørmændene og spørge om jeg ikke godt må komme foran i køen, fordi jeg ikke har nogle arme.

8: Jeg ved jeg har nævnt det før, her på bloggen, men det er altså sjovt. Dengang Jimmy’s mor troede at han havde fået en ny computer, da han ringede til hende og sagde, at han havde fået en armløs kæreste.

9: Da jeg landede i Newark lufthavn (New York) blev jeg i første omgang nægtet indrejse, da jeg ikke kunne afgive fingeraftryk. I stedet blev jeg ført ned på en bænk i et glasbur, af en mand med maskinpistol. Her sad jeg så 20 minutters tid og var rasende, indtil der kom en anden mand med maskinpistol og gav mig en undskyldning og slap mig fri.

10: Da Sigurd var helt lille, var der en der spurgte mig: “Hva’ sparker du så til ham, når du skal lære ham at trille?”. Mig: “Øh, nej.”

Og så er der alle de gange, hvor folk har villet give mig hånden, eller en high five, for så at opdage at det ikke er muligt…. og derefter blive knald røde i hovedet, hvilket jeg aldrig har forstået. For det genererer altså ikke mig, at mine manglende arme ikke er det første folk nødvendigvis ser, når de møder mig, tværtom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “10 armløse oplevelser”

  1. Thank you for some other magnificent post. Where else may just anybody get that kind of info in such an ideal method of writing?
    I’ve a presentation subsequent week, and I’m
    at the search for such info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *