Snart klar til optagelse

  • af

Mine børn, Sigurd og Vilma, er uden tvivl min aller største inspirationskilde. De inspirerer mig, på hver deres måde, til, at være mere, gøre mere og turde mere!!

Lige for tiden kører jeg en blanding af stress, menstruation og antibiotika.
Men det er okay. Jeg er okay. Træt men okay. Jeg burde sove nu, klokken er alt for mange, men jeg kan ikke slukke for mine tanker og jeg ved, at jeg formodentligt kan sove i formiddag, når børnene er fulgt/kørt i børnehave og skole.

Louise og jeg optager første Podcast på torsdag og så yderligere to her i oktober.
Den første episode kommer til, at være relativ kort, tror jeg. Det bliver mest af alt en velkomst og præsentation.
De næste to episoder bliver med gæster. Det er lykkedes mig, at skaffe to ret seje gæster, som jeg er helt sikker på kommer til, at bidrage med nogle spændende samtaler.

Inden første optagelse skal vi have taget billeder og hjemmesiden skal gerne være færdig.
Heldigvis er jeg så heldig, at jeg har en sød mand, der både kan og vil lave vores hjemmeside.

Det er virkelig spændende, men også en smule angstprovokerende, for pludselig bliver jeg i tvivl om jeg overhovedet kan finde ud af det her, er jeg god nok, interessant nok?

Jeg har koordineret og booket aflaster og hjælpere og dobbelt tjekket med Jimmy’s kalender. For det er helt afgørende for, at dette kan lade sig gøre, at jeg er 100% sikker på, at jeg har nogle der kan tage sig af og passe (på) mine børn, når jeg optager.
Jeg må nødvendigvis udliciterer noget af mit forældreansvar, for et par timer, og det er ikke altid nemt i vores familie.

Selv om jeg lige nu, her midt nat, er en smule presset og nervøs, så er jeg mest af alt glad og spændt på, at komme rigtig i gang med vores projekt – ramt.nu. Vi bliver pisse gode, gør vi 😉

Hjemmeside in the making
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *