Må man kaste sten på turister?

I næste måned har jeg haft bloggen her i 4 år. Det er virkelig længe synes jeg.

Hele 2019 har den været forsømt den lille blog. Mest af alt på grund af manglende overskud. Men så kom foråret og jeg besluttede mig for, at nu skulle jeg give mig selv tid og mulighed for, at prioritere, at skrive blogindlæg igen. For det gør mig godt.  

Det gik sådan nogenlunde, hvis jeg selv skal sige det. Men så kom livet lidt i vejen igen. Eller okay det lyder lidt dramatisk.Men der var pludselig en helt masse aftaler, møder og kontroller omhandlende Sigurd (og et par stykker vedr. mig og min gamle krop) og så tog den ene dag den anden.

Nu har vi sommerferie og det er dejligt og hyggeligt og helt vildt hårdt! 

Sigurd startede ferien med, at have det ret dårligt med mange anfald og var bare generelt utilpas. Men ud af det blå vendte det og den sidste halvanden uges tid, har han haft det helt okay. Den er underlig og uforudsigelig hans epilepsi, så lige nu nyder vi at det går godt og at han kan holde til ferie og lave aktiviteter uden for huset. For jeg ved jo desværre af bitter bitter erfaring, at det kan vende igen i morgen. 

Vi har efterhånden lært at navigere i den kaos og uforudsigelighed, som hans epilepsi afstedkommer. Selv om det til tider er ved, at drive mig til vanvid!!

Vilma har haft det lidt svært med varmen og har hverken kunnet sove om natten eller dagen og alle der har prøvet, at have en OVERtræt 2-årig ved, at det ikke er det sjoveste. Puha der har været meget skrigeri og raseri ind i mellem. 

Men nu regner det. Hun sover til middag og babyalarmen siger 22 grader. Det er MEGET bedre end de 32 grader, der har været et par dage tidligere i den her uge. 

På grund af uforudsigeligheden i Sigurd´s epilepsi er det svært, at planlægge en masse i ferien. Så vi har taget det ret meget én dag ad gangen og selv om det kan være virkelig svært, for sådan en planlægnings kone, som mig, har det været helt okay og jeg synes vi har lavet flere hyggelige ting, som har tilgodeset begge børn.
Blandt andet har vi været en tur i Stuer og besøge Jimmy´s mor, været ude og se Fru Møllers Mølleri i Odder (hvilket bestemt kan anbefales) og været 3 dage i sommerhus, sammen med min søster og niece, hvor vi var både i Ree Park og på stranden. Stranden var stedet, hvor Vilma fik badet for første gang, hvor jeg kom til, at give min søster et blåt øje og hvor Sigurd kastede en sten i hovedet på en mandlig turist. Hmm…. UPS! Men ud over dramaerne var det en af de dejligste ferier længe!

Jeg har en del ideer til blogindlæg og håber virkelig, at jeg kan tage mig sammen til at få skrevet en masse mere, når børnenes ferie er forbi. 

Jeg vil også virkelig gerne holde foredrag og skrive en samtalebog, sammen med en (dygtig) psykolog. For samtidig med mit manglende overskud, er jeg på en eller anden underlig måde rastløs. Jeg synes det er hårdt, at være hjemmegående på snart 5. år!!! Jeg savner i den grad, at bruge mig selv til mere, end blot at være mor. Selv om det bestemt også er dejligt og i helt vildt meningsfyldt.
Men så er der bare lige den der med tiden og overskuddet…. så tror bare lige, at jeg starter med at prøve, at få lidt mere gang i den her blog.

Jeg håber at I alle har en DEJLIG sommer!
Her et lille udpluk af vores.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *