Ugen der gik

De sidste 8-10 dage har været ret meget både op og ned ad bakke. Er der overhovedet noget der hedder det? Op og ned ad bakke? Hvorom alting er, så har det været en uge med ret mange forskellige oplevelser og ditto følelser.

Vi startede ret hårdt ud, eller op ad bakke om man vil, med et influenzaramt drengebarn med feber og virkelig mange epileptiske anfald. Øget anfaldsfrekvens er helt normalt i forbindelse med feber, for dem der ikke lige skulle vide det. Men derudover er der bare ikke noget som helst normalt i, at se sit barn have et epileptisk anfald, heller ikke selv om det på en eller anden syg måde er blevet hverdag. Så der fulgte et par dage med søvnmangel og bekymringer.
Influenzaen var også skyld i, at vi havde besøg af en noget tvivlsom vagtlæge. Dagen efter kunne vores egen søde læge heldigvis konkludere, at drengebarnet ikke havde lungebetændelse oven i influenzaen, hvilket var min store bekymring.

Da vi nåede midten af ugen blev drengebarnet forkølet, hvilket herhjemme betyder anfaldsfrihed. Meget meget underligt, men meget meget dejligt. Så vi nød 4 dage uden skyggen af anfald og dermed stesolid. Men desværre var forkølelsen hurtigt overstået og dermed også anfaldsfriheden.

Midten af ugen bød også på kage, afleveret uventet udenfor vores hoveddør af en meget sød Lisbeth.

Men midten af ugen bød også på en uventet mail i min inbox. Fra en hjælper, som ønskede at sige op med NUL dages varsel. Jamen tak for lort, det er da bare super……eller noget. 
Nåede lige at brænde sammen oven i hovedet i 10 minutter, inden jeg mindede mig selv om, at jeg stadig mest af alt synes, at det rocks at være armløs. 
Herefter kom jeg i tanke om en tidligere, ret fantastisk hjælper, som vist nok var jobsøgende, efter at være blevet færdiguddannet. Så jeg skyndte mig, at kontakte hende og til mit held var hun stadig ledig. Så vi blev enige om, at “bruge hinanden”, indtil hun får et fast job, eller jeg får en (ny) fast hjælper. Hvad end der kommer først. Så nu er jeg i gang i den store hjælperjagt igen…… fuck altså, det er sgu ret opslidende. Men i mellemtiden er jeg lykkeligt for, at tidligere hjælper kunne træde til. På den måde flasker tingene sig sjældent for mig.

Da det blev fredag skulle manden min og jeg i Musikhuset og se Huxi Bach. Han var SÅ fantastisk! Intet mindre! Det er længe siden, at jeg har grinet så meget. Faktisk grinede jeg så meget, at jeg havde helt ondt i mine kinder efter showet og jeg priste mig lykkelig for, at jeg husker mine knibeøvelser, da der ellers ville have været en reel risiko for, at jeg havde skvatpisset lidt i mine bukser undervejs. 
Men foruden at være virkelig sjov, er han jo også bare super skarp og dejligt politisk ukorrekt på den fede måde….. og så synes jeg faktisk også, at han klarede det der med guitarspil og sang ret godt.
I sit show talte han blandt andet om selfies. At det har taget overhånd og at vi efterhånden har taget nok selfies. Han talte også om tendensen med, at hvis tingene/oplevelserne ikke er dokumenteret på diverse sociale medier, så er det lidt som om de ikke er virklige.
Og også der ramte han så meget spot on. For før hans show og under pausen, blev jeg pludselig opmærksom på, hvor ufattelig mange mennesker omkring mig, der var igang med at tage selfies, inklusiv min egen mand. En underligt og lidt skræmmende tendens. Og jeg er på ingen måde hellig, bare så min IG profil, den er fuld af selfies…. dog sjældent selfies af bare mig, som regel tvinger jeg mit drengebarn til, at være med på billedet, men det gør det jo ikke en skid bedre.

image

Weekenden har budt på søvn, oprydning, højtlæsning, niecens gymnastikopvisning og en ny tørretumbler, hvoraf jeg særligt har ret meget optur over det sidste. Jep, så gammel er jeg åbenbart blevet!!! Scary shit!

Og således er vi klar til, at tage hul på en ny uge, som blandt andet byder på medicinændring (for en gang skyld).

God søndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Ugen der gik”

  1. Faldt over din blog via instagram – og har læst den igennem fra ende til anden. Hvor har du dog den dejligste dreng:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *