Ingen hus og hunden er tilbage

Som overskriften indikerer, er ugen ikke gået helt som vi havde håbet.

Otto kom retur igen samme aften. Til Sigurd´s store glæde! Han er meget knyttet til sin hund og omvendt og det er uden sammenligning det, som gør det så svært.
Men Otto skal videre, til nogle med mere overskud. Nogle som ikke står med flytning, baby og Dravet barn og stress. Jeg ved, at det er ret rette, for alle parter. Også selv om det smerter mit hjerte.

Desværre var Otto og min tidligere kollega ikke det rette match. Så lige nu har jeg kontakt med et par andre, som er interesseret i ham. Han skal nok få et godt hjem og de får en god, men krævende, hund.

Forhandlingerne om huset kørte frem og tilbage og pludselig var vi kun 50.000 kr. fra hinaden. Jeg var forsigtig optimistisk. Lige ind til i går ved middagstid. Der ringede mægler og afsluttede “legen”.

Vi er sølle 50.000 kr. fra hinanden og det er næsten ikke til, at holde ud.
Men jeg har ikke en brønd af guld og lige meget hvor hårdt og længe jeg stamper i jorden, kommer der ikke penge frem.

Når sommeren bliver til efterår, hvilket jo næsten er lige om lidt, overtager BaneDanmark vores hus.
I teorien har vi nogle måneder at løbe på. I teorien kan der sagtens nå, at komme et nyt drømmehus til salg.

Men hvad hvis der ikke gør?

Det fylder helt vildt meget og stresser både Jimmy og jeg.

I går var vi rundt og se på 3 forskellige huse.
1. hus var slet ikke os. Det var alt for lille, dårligt indrettet og sommerhusagtigt.
3. hus var stort, men slet slet ikke noget for mig – af mange årsager. Jimmy syntes det var fint. Men det er ikke et hus, jeg kunne forstille mig, at skulle eje.
MEN
2. hus var faktisk helt okay. Det var stort og fint og med en passende størrelse have. Det manglede et værelse. Men grundet det store antal kvadratmeter, kunne det nemt etablereres. MEN det kostede præcis 50.000 kr. mere end vi har råd til og dermed præcis lige så meget, som drømmehuset pt. er forhandlet ned til. Det vidste vi selvfølgelig godt, da vi bookede til til fremvisning, men tænkte, at vi jo nok kunne forhandle det 50.000-100.000 kr. ned. Det kan vi så ikke. Det er lige kommet på markedet og der er flere fremvisninger hver dag. Så selvfølgelig vil sælger ikke gå ned i pris.

Det hele er absurd frustrerende og jeg det er som om mit nervesystem er max overbelastet. Jeg var ved frisør i dag og som jeg sad der, i frisørstolen, fik jeg pludselig fornemmelsen af, at skulle besvime. Jeg har ingen appetit, kan ikke sove og føler mig rastløs og utilpas (varmen hjælper bestemt heller ikke på det)!!

Hvis vi skulle være heldige, at vinde 50.000 kr. på et af de mange skrabelodder Jimmy køber for tiden, i ren desperation over de manglende “småpenge”, så vil vi stadig helst have drømmehuset. Tror jeg?? For pludselig bliver vi jo forvirrede. Skulle vi så hellere købe huset fra i går? Det er i pænere stand og næsten 20 kvm. større end drømmehuset. Men det ligger også lidt længere ude (men faktisk kun 2,2 km.), men det er bare slet ikke lige så chamerende, som drømmehuset.

FUCK altså!


Søde Otto ❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Ingen hus og hunden er tilbage”

  1. Ahhh, hvor jeg føler med jer! Tænk banken ikke vil gå med til sølle 50.000 mere – hvad er det…250 kr. mere om måneden i renter?! Siger man ikke som grov tommelfingerregel 500 kr. pr 100.000? Øv altså. Håber der lykkes for jer at finde drømmehjemmet:-)

    1. Hvis vi presser på, vil banken nok også gerne låne os de sidste penge. Men spørgsmålet er om vi selv synes det er det værd? Selv om det i det store hele er “småpenge” skal det også føles rigtigt, at presse på, for at gældsætte os yderligere. Vi er i tænkeboks og har i dag været ude og gå en tur i området. Det er stadig ret fedt 🤗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *