Så er det i morgen

Jeg er stresset og træt. Virkelig træt.
I morgen går det ned. Vi har allieret os med den bedste og forberedt os så godt vi overhovedet kan! Alligevel er jeg en smule ved tisse i bukserne af nervøsitet.

Bloggen er forsømt. Det ved jeg godt og Jimmy påpegede det for mig i morges. Der er en årsag hertil. Eller egentlig er der flere årsager.
Begge børn har været mega influenza ramte og den mindste i en sådan grad, at hun måtte have astma medicin. Nu er de heldigvis begge raske igen. Men så er der alt det andet. Måske nogle af jer kan huske, at jeg skrev det her indlæg for en måned siden. Her pippede jeg lidt om, at der forgår nogle ting herhjemme, som i den grad dræner mig.
I morgen går det ned. I hvert fald første etape.
Forhåbentligt med et godt resultat og forhåbentligt får jeg mere overskud herefter. Fordi jeg ikke længere skal bruge så lang tid på, at forberede mig, tænke på det og bekymrer mig.

Det er også spændende og anderledes og noget jeg ikke lige have forstillet mig, at vi skulle prøve. Men hvorfor ikke? Tingene står sjældent stille herhjemme. Vi har sjældent ro og mulighed for bare lige, at trække vejret.
Men vi har allieret os med den bedste og i morgen går det ned.
Kryds meget gerne alt hvad I har, sådan omkring middagstid i morgen og så lover jeg, at jeg nok snart skal stoppe med de har nederen hemmelige indlæg og i stedet løfte sløret for, hvad det er vi går rundt og roder med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “Så er det i morgen”

 1. Jeg er mega nysgerrig! Og ved lejlighed og overskud må du også gerne tilfredsstille min nysgerrighed angående cannabisbehandlingen – er det er wunder? Eller er det (som jeg mistænker) et modefænomen?

  1. Hej Katrine, der kommer meget snart et indlæg om, hvad det var der gik ned i går 😉
   Ang. CBD hmm…. altså jeg tror stadig ret meget på det. Jeg tror ikke det er et vidunder middel, som kan helbrede alle. Men jeg tror det kan hjælpe mange.
   Sigurd får magistral CBD og jeg er slet ikke i tvivl om, at der findes noget derude, som er meget mere rent og dermed mere effektivt. Men jeg er mest tryg ved, at det er kontrolleret af en læge.
   Hans læge mener ikke han har tilstrækkelig effekt og vil derfor have ham trappet ud af det. Nedtrapning påbegyndt er siden da har han fået væsentlig flere anfald. Så noget godt må det gøre og jeg tænker vi skal tale med hans læge, om han nu også skal trappe helt ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *