Bloggen er død

Eller nej, det passer faktisk ikke. Så overskriften er en stor lyv og mega clickbait.

Men når det er sagt, så føles det lidt som om den er død, min lille blog. For stilheden og mangel på indlæg er tydelig.

Det ville være nemt og nærliggende, at give mine børn hele skylden herfor. For selv om det både er sjovt, hyggeligt og dejligt, at være Sigurd og Vilma´s mor. Så er det altså også ind i mellem virkelig hårdt.

Men det ville ikke være fair, at give dem hele skylden for manglende indlæg her på bloggen.
For selv om Vilma er begyndt, at sove en smule som vinden blæser, så sover hun faktisk til middag 2-3 timer hver dag og Sigurd har aflaster 2 eftermiddage om ugen. SÅ jeg har tid, af og til. Men mit overskud og mit energi niveau er på et all time low for tiden!!
Der foregår nogle ting herhjemme, som dræner mig! I en sådan grad, at jeg næsten bliver helt skræmt. Og det værste er, at der ikke umiddelbart er en løsning lige om hjørnet.

Så jeg kæmper og vælger, at bruge den smule overskud, som jeg stadig besidder, på vigtigere ting end min blog.

Jeg ved godt, at det er virkelig nederen, at jeg skriver et indlæg som dette, uden at komme nærmere ind på hvad det hele handler om. Men sådan må det være. For nuværende.
På et tidspunkt skal jeg nok fortælle jer, hvad det handler om. Men lige nu skal det ikke kastes ud på en blog.

Jeg kan dog fortælle jer, at det handler om noget udefrakommende. Alt er fortsat, i aller højeste grad, LOVE i vores lille familie. Heldigvis.

Jeg har mange indlæg i mit hovede. Indlæg som gerne vil ud, men som jeg ikke har tid og eller overskud til, at taste…. Men det skal nok komme. Jeg vender stærkt tilbage. Det er jeg ikke i tvivl om. Jeg skal bare lige have oparbejdet noget mere energi – på en eller anden måde.

Jeg har ikke så mange flere ord nu. Jeg ville bare lige give lyd fra mig. Lade jer vide, at jeg stadig er her og at bloggen og alle jer der læser med, på ingen måde er glemt.

Jeg ved ikke, hvornår jeg er tilbage på fuld styrke, her på bloggen. Det afhænger af en masse ting. Men i mellemtiden kan I altid besøge min instagramprofil, hvis I skulle komme til at savne mig alt for meget 😉

https://www.instagram.com/mallemor.dk/
Her er der stadig en del liv og noget der minder om overskud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 tanker om “Bloggen er død”

  1. Du behøver slet ikke undskylde manglende indlæg. Det er din blog og du bestemmer. Desuden: hvis man følger flere/mange blogs via bloglovin, som jeg gør, lægger man ikke mærke til “pauser” medmindre der går mange måneder.

    1. Tak for din kommentar 🙂 Du har ret, det er min blog og derfor helt op til mig, at bestemme hvor meget tid og energi den skal have.
      Indlægget var nu heller ikke ment som en undskyldning, mere en forklaring. For jeg savner at skrive. Savner hvad det giver mig. Men pludselig er der ikke overskud til alle ordene og det havde jeg lyst til, at pippe lidt om 😉

  2. Øv, det er ellers meget spændende at følge dig! Men bloggen udspringer jo af dit overskud, så overskud SKAL der være…
    Jeg glæder mig til din forhåbentlig snarlige genkomst.

  3. Pingback: Så er det i morgen | Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *