Endnu en lortedag

Sigurd er inde i stuen med sin aflaster, Jimmy er kørt (semi langt) efter brydende medicin, da stesolid slet ingen effekt har pt.

Jeg sidder på sengekanten ved siden af en sovende Vilma. Dette indlæg er skrevet på min telefon, så jeg aner ikke hvordan layout’et kommer til at se ud. Har aldrig før udgivet indlæg fra min telefon, plejer altid at skrive og udgive fra min elskede Mac. Men den er taget som gidsel inde i stuen.

Mit forrige indlæg har fået virkelig meget respons og jeg takker af hjertet for hver eneste kommentar og deling. 

Det er stadig ret meget noget lort med Sigurd. Han har skreget og krampet stort set konstant det sidste døgn og jeg har stort set ikke sovet i nat. Jeg er brugt.

Nedtrapning af forsøgsmedicinen er åbenbart hård og jeg tror han har de ondeste abstinenser blandet med almindelig epilepsi. 

Sigurd har i går fået brev, fra Sundhedsstyrelsen, med godkendelse til medicinsk cannabis og nu venter vi bare på dato for opstart. Snart forhåbentlig!! 

Jeg har netop skrevet følgende besked til Jimmy på messenger:

” Han skriger af sine lungers fulde kraft, Vilma vågnede så jeg er gået ind til hende. Hun sover igen, men tør ikke gå ud, for er bange for han vækker hende. Kunne høre på gråden, at han netop har krampet igen 😢

Ville have gjort hans seng klar inde på hans værelse, så han kan komme derind og ligge, når du kommer hjem med kloral.

Har ringet til Fila, de vidste ikke om M var der i dag. De havde ikke set hende, men har fået vagthavende til, at faxe recept på kloral til apoteket. 

Fuck en lortedag… og nat! Skal vi have take away?”

Vi har en lydtæt dør ind til soveværelset, alligevel kan jeg høre hans desperate skrig helt tydeligt. Det føles forkert at overlade ham til en aflaster, afmagt og angst. Men jeg kan ikke mere lige nu. Jeg har brug for en pause. 

Tidligere i dag tog jeg disse billeder af ham. Fuck det er trist at se på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer til “Endnu en lortedag

  1. For pokker, hvor er det svært for jer! Når ens barn er forpint, er man det jo også selv. Og jeg tænker, at de andre facetter af Sigurds handikap heller ikke ligefrem gør det nemmere..
    Lov mig, at du fejer den dårlige samvittighed til side, når du har brug for et pusterum! Du er den allerbedste mor for ham – men nogle gange har man brug for netop at lukke døren, for fortsat at kunne være den bedste mor. Og du stoler på Sigurds aflaster (lyder det til, heldigvis), så det er helt ok at lade ham/hende overtage engang i mellem.
    Jeg håber så meget for jer, at den medicinske cannabis kan hjælpe – det synes jo helt urimeligt, at han skal have det sådan. Og uholdbart for jer allesammen.
    Mange varme tanker og kram!

    1. Tak Signe ❤ Ja, jeg ved godt at det er helt nødvendigt med en pause af og til. Det føles bare helt forkert, at gå fra sit barn, når han har eller mest brug for mig. For selv om han er glad for sin aflaster, så vil han naturligvis helst være sammen men sin far eller jeg, når han har det således.

Skriv et svar