Ramt af hverdagen

  • af

BUM, så gik der lige 1,5 uge uden indlæg her på bloggen. Egentlig vil jeg jo gerne skrive oftere, men det hele har bare været ret hverdagsagtigt samtidig med, at jeg ikke har kunnet samle mit hovede omkring ret mange sammenhængende ord. 
Sigurd har rigtig mange anfald om natten pt. og lige nu kan jeg faktisk slet ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en sammenhængende nattesøvn.
De mange anfald gør, at han om dagen er mere autistisk end vanligt. Han kører i de samme sætninger og ritualer igen og igen og nogle dage har jeg bare lyst til, at ryste ham og råbe meget højt, at nu skal han fucking stoppe. Jeg ved godt, at det er ukonstruktivt og jeg kunne selvfølgelig heller aldrig finde på, at gøre alvor af mine tanker. Men hold op, hvor skal jeg godt nok ind i mellem tælle til 10 og finde al min omsorg og ro frem, for ikke at eksplodere når han for 100. gang har krævet, at jeg gentager ugedagene sammen med ham eller synger Hjulene på bussen for ham.

Men han er jo også bare mega sød og mega sjov. Fx. er jeg helt vild med, at han er begyndt at plukke blomster i skolen næsten hver dag – en til mig og en til hans far.

Som jeg skrev her, var jeg alene hjemme med det virus ramte barn hele sidste weekend. Havde på forhånd frygtet det lidt, det med at skulle være alene med drengebarnet i hele 4 dage. Men selv om virusen også ramte mig om lørdagen, så havde vi en helt vildt hyggelig weekend med solskin, hygge og familiebesøg. Så skønt.

Nu vil jeg pakke mig selv og min famile sammen og køre en lang tur i bilen.

God pinse til Jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *