Græsenke og virus ramt barn

Mit drengebarn har haft en virkelig elendig uge med rigtig mange anfald. I går var han træt og utidig og hen mod aften opdagede jeg  pludselig, at hele hans tynde krop var dækket af underligt rødt udslæt.
Fik overtalt lægevagten til at komme ud og se på ham. Heldigvis sendte de en sød og tålmodig læge. Hun kunne hurtigt konstatere, at drengen, foruden udslæt, havde hævede kirtler og var rød i halsen. Så han er altså ramt at en eller anden virus.
Wee, jeg kunne have klappet i mine små fede hænder, hvis jeg havde haft nogle. For det er noget nær fantastisk, når der er en årsag til de øgede anfald!
Drengen blev puttet med kroppen fyldt af en cocktail af stesolid og Panodil.

I dag slapper vi af, for vi er seriøst trætte ham og mig, efter 2 nætter med alt for lidt søvn.
Manden min er i København og vender først retur til os på søndag….. som jo faktisk er Mor’s dag (altså MIN dag). Så sev om jeg på ingen måde hylder kommercielle mærkedage, så satser jeg altså lidt på, at han har hjulpet Sigurd med, at købe den helt perfekte Mor’s dags gave til MIG 😉

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Græsenke og virus ramt barn”

  1. Pingback: Ramt af hverdagen - Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *