Brok #1

  • af

Som jeg skrev forleden, synes jeg sgu, at det er lidt hårdt for tiden. Synes det er ret meget op ad bakke på flere fronter.

Sigurd er med ét blevet frygtelig sansesart og kan stort set intet magte, før han vælter i anfald. Nuvel, han har altid været sansesart i en eller anden grad. Men nu kan han knap nok holde til, at være i skole et par timer om formiddagen, uden at der kommer anfald. Og skulle vi så meget som overveje, at lave et eller andet om eftermiddagen, efter skole, så går anfaldene da helt amok. Det er vanvittig stressende, frustrerende og ikke mindst begrænsede.
Jimmy spurgte mig i går, om vi ikke skulle tage ham med til noget Byggemand Bob juleshow. Jo sgu, det kunne være så fedt og Sigurd ville elske det! Men jeg tør ikke, jeg orker det ikke og har ærlig talt ikke lyst til, at byde hverken ham eller os de ekstra anfald, som det sikkert vil frembringe.

Ærligt talt ved jeg faktisk heller ikke, om Jimmy selv ville kunne holde til Byggemand Bob show. For han har været virkelig skidt, de sidste par uger, med mega svimmelhed og kvalme. Lægerne mener, at det er bivirkninger af noget af al den hjertemedicin han får. Den seneste tid har han frekventerer sygehuse og egen læge så meget, at Sigurd i går spurgte ham, da han igen blev nødt til at lægge sig ind i sengen pga svimmelhed, om hun skulle på hospitalet……!

Og jeg har skam mere brok til Jer (beklager). To af mine hjælpere stopper til januar, sådan er det. Det er helt okay. Det der er knap så okay er, hvor besværligt det er, at finde nye hjælpere. Havde indkaldt 10 til samtale i går. Fik virkelig mange afbud, med den ene fjollede undskyldning efter den anden. Come on, det kan nogle gange godt virke lidt som om, at nogle af dem der søger jobbene, enten ikke er rigtig interesseret i jobbet, eller måske de tænker at det ikke er et rigtig job??? I don’t know, men frustrerende er det i hvert fald. Det endte med, at der kom 5 til samtale i går, ud af de 10 jeg havde indkaldt til samtale. MEN MEN MEN, efter at have mødt mig, har alle meldt tibage, at de ikke er interesserede i jobbet alligevel.

Og for lige at sikre, at jeg i hvert fald ikke keder mig, så har vi en lille “kamp” kørende med kommunen. Uden at gå ret meget ind i det kan jeg fortælle, at det handler om en latterlig lang sagsbehandlingstid og afslag på en ansøgning. Det er så fucking opslidende og jeg HADER det. Jeg hader at sidde på den her side af skrivebordet, at være en del af systemet, eller klient om du vil.
Faktisk tror jeg, at jeg hader det endnu mere fordi jeg selv er socialrådgiver.

Nå, men satser på at det er os der vinder de 200.000.000 kr. i Lotto i dag, for så er det lige meget med ansøgninger om merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste.

image

Som det ses er jeg TRÆT med træt på. Faldt i søvn kl. 3 i nat og Sigurd havde anfald kl. 4.15, 5.15 og 6.00. Well, kan vel sove når jeg bliver gammel 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *