Julemand i Storcenter Nord

  • af

Den sidste uges tid har været hård, synes jeg. Med udfordringer fra flere kanter. Sådan synes jeg ofte det er, tingene har det med, at ramle sammen på én gang.

Udfordringerne, som jeg nok skal komme nærmere ind på en anden dag, har desværre betydet, at både mit overskud og julestemning ligger på et meget lille sted pt.

Heldigvis er der en anden, som ligefrem emmer af overskud og endda på den julede måde (så mon ikke hun også er julestemning)? Kvinden jeg omtaler er Johanne fra bloggen nutidensmor.dk. Hun har nemlig stablet et helt fantastisk projekt på benene, her i min og hendes by Aarhus.

I al enkelthed spørger hun om vi ikke godt kunne tænke os, at være julemænd for en stund og dermed bringe juleglæde til nogle børn, som er anbragte eller har anden tæt tilknytning til en  institution her i Aarhus. 

Rent pratisk har hun samlet en masse ønsker fra børn, tilknyttet institutioner i Aarhus. Disse ønsker har hun skrevet ned på julehjerter, som i dag og frem til søndag eftermiddag, vil komme til at hænge på et juletræ i Storcenter Nord. Planen er så, at man kan tage et ønske fra juletræet, gå ud i centret, eller hvor man nu vil købe gaven og dermed indfri ønsket. Gaven skal, sammen med ønskesedlen, afleveres i Storcenter Nord´s centerinformation.

Jeg synes simpelthen, at det er et så fantastisk, dejligt og hjertevarmt initiativ. Og som tidligere familierådgiver, der har anbragt en del børn og ført tilsyn/holdt opfølgningsmøder med endnu flere, så gør det mig endnu mere varm om hjertet. For jeg VED, hvor svært julen kan være for nogle børn og familier, for jeg har selv set det med mine egne øjne.

Så hvis nogle af Jer, der læser med, har overskud til, at indfri et enkelt ønske, så vil jeg opfordre Jer til, at smutte forbi Storcenter Nord fra i eftermiddag og frem til søndag eftermiddag.

I kan læse mere om Johanne´s projekt her og her.

God gråvejrs onsdag fra mig til Jer!

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *