Hverdag igen

Jeg bryder mig stadig ikke om, at handle i Føtex. Der er for mange mennesker og de kommer for tæt på mig. Jeg bliver stresset og klaustrofobisk og får en følelse af, hvordan jeg forestiller mig social angst føles. Men ud over det, så har jeg det efterhånden ret chill med den der (lorte) Corona, som satte alt i stå!
Bevares den gør mig stadig bange. For det er en freaking uhyggelig sygdom og jeg bliver så TRÆT af de mennesker der stadig benævner den som en “almindelig influenza”. Og nu vi er ved det, så bliver jeg faktisk også ret træt af al den brok og kritik Mette F. er udsat for. Enig, hun kunne helt sikkert have gjort nogle ting anderledes/bedre, men seriøst kunne I tænke jer, at være den der står i spidsen for et land midt i en global (sindssyg) pandemi?? Jeg er i hvert fald glad for, at det ikke er mig.
Nå ja, jeg bliver sgu egentlig også træt af alle dem der fuldstændig har glemt Corona og opfører sig som om den ikke findes og bare vader ud i samfundet, uden at give ret mange fucks for sine medmennesker. Hvor blev samfundssindet af?

Nå, men nu skal jeg nok lade være med, at brokke mig mere (for nu). Vi kom fra, at jeg fortsat er bange, for det er jeg. Men det har fundet et mere sundt og naturligt leje. Det styrer ikke længere vores hverdag. Ud over at vi selvfølgelig stadig er ekstra omhyggelige med håndvask og tøjvask og alt muligt andet vask og jeg holder mig på afstand fra andre mennesker, når jeg handler etc.
Men altså begge børn er afsted hver dag i henholdsvis børnehave og skole og de ELSKER det! Sigurd savnede efterhånden sin skole så meget, at vi ikke kunne blive ved med at forsvare at holde ham hjemme, så efter præcis 2 måneder fik han lov til, at komme i skole igen og se sine venner i en genkendelig hverdag.

Og selv om jeg er stadig er bange, så har jeg faktisk både været ude at spise, fået en tiltrængt ansigtsbehandling OG været til frisør, hvor jeg ud over en ret kraftig klipning fik farvet mit hår, fordi jeg var træt af leverpostej farve og blonds have more fun, right?
I hvert fald er livet sjovere og nemmere end det var, for et par måneder siden!! Det håber jeg også jeres er?!

Der er mange ting i mit liv jeg kan være bange for og som jeg er bange for, men det skal ikke styre mit liv, det skal ikke ødelægge mig og min familie. Og selv om det lettere sagt end gjort, så bliver man nogle gange nødt til, at vælge, at det ikke må fylde unødigt og det er sådan jeg har det med den der (lorte) Corona.

Det var vist egentlig bare det jeg ville for denne gang. Bare sige hej og gøre opmærksom på, at jeg er her enndu og har det godt, selv om der går LÆÆÆNGE mellem jeg får skrevet indlæg her på bloggen.

Kan I alle har en dejlig weekend 🙂

Jeg ville vise jer mit nyfarvet lyse hår, som jeg er ret glad for, men jeg bliver aldrig selfie typen. Prøvede med filter, for at gøre det mindre “selvhøjtideligt”. I stedet blev det bare lidt underligt. 🙂


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *