Syge børn

Jeg har nok altid været sådan lidt bakterie og sygdomsforskrækket, men når man så bliver forælder, er man ligesom tvunget til, at tage sig sammen. Og jeg tog mig i den grad sammen i nat, da Vilma kastede op ud over sig selv og mine fødder imens hun klynkede.
Efter grundig rengøring og trøst af pigebarnet, var vi klar til at sove videre. Hun var ked og syg og ville ligge tæt og og lugtede af bræk. Nogen gange er moderskabet bare dejligere end andre, am I right? 

Hun var også syg sidste uge (vuggestue-pest) og både i fredags og i dag har Sigurd været hjemme fra skole. I fredags på grund af ekstrem træthed og i dag på grund af voldsomt krampeanfald.
Det er sgu bare lidt hårdt med al den sygdom, men så husker jeg mig selv på, hvor priviligeret jeg er med min tabt arbejdsfortjeneste. Jeg skal ikke stresse over barnets første sygedag. Jeg skal bare være der og give omsorg og trøst.

I morgen skal pigebarnet gerne være rask igen, for der skal Sigurd på Skejby Sygehus og have scannet sin nyrer og blærer. Jeg er spændt og en lille smule nervøs.

Om 15 dage er det juleaften, jeg mangler stadig at købe en del julegaver og som der ser ud pt. så bliver det noget med, at få dem købt i sidste øjeblik (hvilket jeg hader)! 

Jeg har en masse, som jeg gerne vil skrive om, men med et slattent barn, på hver siden side af mig, er det svært at koncentere sig. Særligt Vilma vil gerne have opmærksomhed, sådan hele tiden. For Sigurd er det okay blot med nærvær og en iPad.

En af de nærmeste dage udgiver jeg dog, med garanti, et indlæg med overskriften “Bogprojektet er lukket ned – MEN”. 
For det er det…. før det overhovedet kom rigtigt igang. Det er helt okay, for noget andet og bedre er sat i søen i stedet for 🙂  

Billedet er fra i morges, hvor hun var noget mere slatten, end det er tilfældet nu 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “Syge børn”

  1. Pingback: Bogprojektet er lukket ned – MEN | Mallemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *