De ting man bruger

Dette indlæg indeholder reklame.

Navnemærker – kender I dem? Jeg er mega fan og herhjemme bruger vi virkelig mange, særligt til vuggestuedullen og særligt til hendes tøj og sko. Fordi det er virkelig nemt, smart og pisse praktisk. 

Jeg ved at nogle har tlf. nr. på deres navnemærker, hvilket vi ikke har haft (endnu), men jeg synes faktisk, at det er en møg smart idé. Måske særligt på legetøj, tæpper eller andet, som man har med rundt og som der er sandsynlighed for bliver tabt eller glemt.

Da Vilma for nogle uger siden fik nye sandalder skulle disse naturligvis også have navnemærker – et i hver sandal. Jeg kunne i den forbindelse konstatere, at vi kun havde et par stykker tilbage og jeg nåede, at tænke at jeg måtte have købt nogle nye. Hurtigst muligt. 

Inden jeg nåede så langt blev jeg kontaktet af Byhappyme, som spurgte om jeg kunne tænke mig, at afprøve deres navnemærker. Timingen var perfekt, hvorfor jeg naturligvis takkede ja.

Så jeg gik på deres hjemmeside for, at bestille navnemærker og for sådan en ubeslutsom type som mig, kan det være en smule svært at beslutte sig, når man både kan vælge i mellem forskellige ikoner OG skriftstyper 😉

Men det lykkedes og jeg er helt tilfreds med resultatet.

Nu hvor jeg alligvel var på besøg på Byhappyme´s hjemmeside kunne jeg jo ligeså godt se, hvad de ellers havde at byde på. Jeg er særlig vild med deres madkasser og bestik med navn. Men da Vilma er skiftet til en vuggestue med fuld kost (og hurra for det) og Sigurd har en million madkasser, kunne jeg hurtigt konstatere at hvor fine de end er, så skulle der ikke nogle madkasser i min indkøbskurv. Til gengæld bestilte jeg dette bestik til pigebarnet, med hendes navn indgraveret på.

Hvor cute er det ikke? De små dyremotiver, nederst på skaftet af bestikket, gør det oplagt, at tale om de forskellige dyr under måltiderne. På samme måde tænker jeg, at det er en god måde at tale med hende om hendes navn (når hun bliver lidt ældre), hvordan det ser ud og hvordan det staves. 

Byhappeme tilbyder blandt andet levering med DAO, hvilket betyder at jeg bestilte mine varer fredag og fik dem leveret, uden for vores hoveddør, lørdag morgen. Jeg elsker at shoppe på nettet, men jeg hader at vente på mine varer, så for mig er det et kæmpe plus, når en webshop tilbyder lyn-hurtig levering.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “De ting man bruger”

  1. Jeg elsker navnemærkerne, både privat og fordi jeg er pædagog. Herhjemme bestiller jeg dem altid med telefonnummer på, så kan de nemlig også bruges som bliv-væk-mærker på børnene. Når vi fx er på tur i Tivoli, cirkus osv, så får de et mærke på brystet af blusen/jakken og får besked på at pege på det hvis de bliver væk. Så står der både deres navn og vores telefonnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *