Ny vuggestue

I dag er en stor dag for os! Vilma har sidste dag i sin nuværende vuggestue og vi har brugt formiddagen på sluttefest. Det var demodigt og godt på samme tid. 

På mandag rykker hun i ny vuggestue – herude i forstaden. Faktisk ligger den nye vuggestue for enden af vores vej, blot 3 minutters gang fra vores hus.

I forstaden er der babyboom og tilflytterboom, hvorfor vuggestuepladserne ikke hænger på træerne. Så der har været mange måneders ventetid på, at få en plads. Men efter at have kimet pladsanvisningen ned i et par måneder i træk (er temmelig sikker på, at de hader mig derinde – sorry!), kom der endelig en plads til Vilma. 

Det har været helt vildt vigtigt for mig, at hun fik plads i netop denne vuggestue – fordi at det virker som et rigtigt dejligt sted med et meget arrangeret personale og så også rigtig meget fordi, at den ligger så tæt på vores hjem, at jeg selv kan hente og bringe Vilma, når hun bliver lidt større (der er også en børnehave afd.) og det betyder helt vildt meget for mig. 

Jeg GLÆDER mig til, at jeg ikke hver eneste dag, skal have nogle med mig, der kan “hjælpe mig” med at hente og bringe mit barn (det har jeg desværre ikke mulighed for med Sigurd, da han jo skal køres og så er der hele det med risiko for anfald). 

Så da de på pladsanvisningen katagordisk oplyste mig om, at hun altså ikke kunne få en plads i den ønskede institution, blev jeg i første omgang virkelig træt og trist. Men altså, jeg er jo vant til, at skulle kæmpe for tingene – så det valgte jeg også at gøre den her gang og vupti, så lykkedes det pludselig.

Og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at det kommer til, at betyde helt vildt meget, at vi ikke skal køre frem og tilbage hver eneste dag og holde i kø ved Viby Torv, både når hun skal afleveres og hentes i den vuggestue der ligger ved siden af vores gamle hus. Det kommer til, at give tid til en masse andre og bedre ting. Så jeg er fan – nu må vi se hvad Vilma siger til skiftet. Vi var på besøg hos dem sidste uge og det gik super godt, så jeg er forsigtigt optimist. 

Pænt sej vuggestue-dulle på vej til sluttefest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *