NS18

Børn og hushandel fylder fortsat rigtig meget herhjemme.

Men faktisk har sidste uge også budt på andet. Jimmy og jeg har nemlig været på Nothside festival og selv om min gamle krop gjorde ondt alle steder og jeg søndag var træt som ind i helvede, var det altså helt fantastisk.

Vi har skudt stort set alle juni måneds aflastningstimer af på bare 3 dage. Sigurd´s helt fantastiske aflaster var hjemme hos ham og hygge med ham. Hun stopper i næste uge og det er ganske skrækkeligt. Men som afskedsgave gav hun os natte-pasning af Sigurd natten til lørdag, således at gammelmor og gammelfar kunne være ude helt til kl. 03.30 og jeg kan ærligt talt ikke huske, hvornår det sidst er sket.

Vilma blev passet, først hos min mor, dagen efter hos min søster og niece og lørdag hos min far og hans hustru. Hun er stadig lille og det er stadig svært for mig, at være væk fra hende for mange timer af gangen. Så alle dage, fraset fredag, kom hun hjem og sov. Sådan skulle og måtte det være, for det var trods alt første gang, at hun skulle sove ude og dermed ikke vågne op sammen med mig. Hun havde taget det cool, som jeg havde forventet. Men da vi ramte søndag var hun mindst lige så træt som mig. Så vi tog en 3 timers lur sammen og det var helt perfekt.

Northside var god og varm og festlig og jeg har lavet en top 5 over mine bedste NS 18 oplevelser.

1: N.E.R.D. Kæmpe fest og en virkelig fantastisk koncert, som en lille bitte smule vakte min indre rebel, som ellers efterhånden er gemt virkelig langt væk 😉

2: Er jeg et barn??? Det var der i hvert fald en mand der troede….. Da Jimmy, Marinanne og jeg kl. ca. 03.00 forlod festivalpladsen efter Dizzy Mizz Lizzy koncerten, kom der en mand op på siden af mig og sagde, med samme stemme som man taler til et barn, “du må da vist være Queen of the Stoneages yngste fan”.
Jeg vendte mig om, smilede til ham og spurgte hvor gammel han egentlig troede jeg var. Herefter lignede han en der havde set et spørgelse og svarede febrilsk, at han troede jeg var et barn, fordi jeg var så lille, men nu hvor jeg havde vendt mig om blev han helt forvirret, men var stadig i tvivl. Marianne fortalte ham, at jeg har 2 børn, hvorefter hans hovede nærmest eksploderede og jeg fik en lille smule optur for stadig, at kunne gå for at være så ung, at jeg ikke burde have børn. Inden han forsvandt ud i natten nåede jeg, at fortælle ham, at jeg jo i princippet kunne være en ung mor, men at det ingenlunde er tilfældet. Og hans sidste ord til mig var, at han syntes det var alt for pinligt at tale mere med mig og at han var glad for, at han formodentlig ikke ville kunne huske samtalen, den efterfølgende dag.

3: Dizzy Mizz Lizzy. Stort og festligt og en lille smule som, at være tilbage i 90´erne. Helt perfekt.

4: Marvelous Mosell fra første række. Jeg er vild med ham, fordi han leverer den vildeste fest.

5: At nogle passede (godt på) mine børn nogle timer, således at jeg kunne få lov til, at passe godt på mig selv og manden min. For det er i sandhed en sjældenhed, at det sker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *