Sælger sagde ja tak

Hmm…. er I mon ved at være trætte af, at høre om vores huskøb og frustrationer om, at drømmehuset ikke bliver vores?

I så fald kan jeg love jer, at den slags indlæg snart stopper. For hokus pokus, da det så aller sortest ud, faldt tingene pludselig på plads. Mægler har lige ringet og fortalt, at drømmehuset alligvel godt kan blive vores. Så nu skal der bare lige forhandles endelig overtagelses-dato og laves ny tilstandsrapport, da den der foreligger er udløbet og så er vi klar til, at skrive under. Forudsat at tilstandsrapporten ikke viser væsentlige ændringer i forhold til den tidligere, naturligvis.

Hold nu kæft det er spændende! Og underligt og alt muligt andet. Mest af alt er det jo bare virkelig fantastisk! Men når man sådan smider om sig med millionerne, så kan man også lige pludselig blive i tvivl, om det nu er det rigtige vi gør.

Men vi er gået med vores mavefornemmelse, vi rykker 4 km. længere væk fra midtbyen (og det er jo bestemt til, at leve med) og så får vi et hus der er 40 kvm. større end vores nuværende og som dermed rummer det der ekstra værelse (til hjælpere og andet godtfolk) som vi i den grad har brug for.

Så selv om temperaturen i DK er latterlig høj og mit stakkels drengebarn har feber, hvilket i den grad påvirker hans epilepsi negativt, så er det en god dag. For en uges hårde forhandlinger er endelig slut og vi har (snart) købt vores drømmehus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *