Jeg kan næsten ikke holde til det

Hver eneste uge spiller jeg Lotto, hver eneste uge taber jeg mine penge. Men jeg bliver ved med at spille, for hvem ved, måske er jeg den heldige en eller anden dag.

Jimmy og jeg har de sidste par uger været ude og se på en del huse og lad os bare være ærlige, der er sgu langt imellem de gode huse.
Jimmy er på ingen måde lige så kritisk, som jeg er og stod det til ham, vil der være flere af de huse, vi har set, som han uden problemer vil kunne flytte ind i.

Jeg har det helt anderledes og måske kan jeg ikke tillade mig, at være så kritisk, med vores noget begrænsede budget. For huspriserne, her i Aarhus, de er sgu vilde!!

Men det skal føles rigtigt. Jeg kan og vil ikke bruge så latterligt mange penge, på et hus, som ikke føles helt rigtigt. Jeg skal og vil have den der helt særlige fornemmelse i maven.

Og ved I hvad? Det er faktisk lykkedes os, at finde et hus, som jeg er fuldstændig vild med.
Da vi skulle se det første gang, ankom Jimmy og jeg før ejendomsmægleren og som vi stod der, udenfor og ventede, tænkte jeg, at det her sgu (heller) ikke var mig.
Men så kom vi ind og allerede i entréen kunne jeg begynde, at mærke den der følelse i maven.
En rundtur i huset og i haven og jeg var noget der mindede om forelsket. Det føles fuldstændig rigtigt. Det her er vores kommende hus! Det skal det bare være.

Så 4 dage efter, at vi havde set huset første gang, var vi derude igen. Denne gang sammen med min far og bror, som byggesagkyndige. Min far har rigtig mange års erfaring og min lillebror har en helt særlig grundighed samt sans for de små detaljer.
De sagde begge to god for huset. Min bror var dog noget bekymret for den forholdsvis store have, da hverken Jimmy eller jeg på nogen som helst måder er havemennesker (fuck, jeg synes det er kedeligt at luge ukrudt). 😉

Der er dog nogle ting der skal laves på og i huset. En del ting faktisk. Men det er ting vi kan overskue, HVIS sælger er villig til, at forhandle og sælge noget under udbudsprisen.
Men jeg tror desværre ikke rigtig på det
. Jeg tror ikke, at vi kan få dem så langt ned, som det kræves, for at vi kan få råd til, at købe det. Og jeg kan næsten ikke holde det ud. For jeg tror, at det drejer sig om 100.000 måske 200.000 kr. der kommer til, at skille os ad. Og ja det er mange penge, men for fanden også SÅ latterligt tæt på. Når det gælder drømmehuset.

Af forskellige årsager har vi endnu ikke fået endelig afklaring fra banken om, hvad vi helt præcis max kan/må byde på huset. Det får vi at vide i morgen, mandag og så skal jeg ringe og lægge vores bud.

Det er så nervepirrende, at jeg næsten ikke kan holde til det. Jeg kan næsten ikke være i min krop og har det som om jeg skal kaste op og har samtidig en lille smule lyst til, at tude. Fordi jeg jo nok inderst inde ikke tror på, at enderne ikke kommer til at mødes.
Men jeg håber håber håber og i morgen, må alle jer der gider virkelig gerne sende os noget god karma og krydse alt, hvad I har at krydse!!

Min grundige, dygtige og detaljeorienteret lillebror tjekker de udvendige fuger i drømmehuset.

Til sidst har jeg lige lyst til, at komme med en lille afsluttende bemærkning.
I løbet af de sidste måneder, er der flere der har spurgt mig, hvorfor vi ikke bare flytter i en lejebolig.

Det er der 2 årsager til:
1: Hvis man på nogen som helst måde har råd til, at købe et hus, så kan det altid bedre betale sig. For med en ejerbolig betaler man af til sig selv (som en slags opsparing), frem for at smide penge efter en udlejer, hver eneste måned.
2: Den vigtigste grund er dog, at jeg bare virkelig gerne vil eje et hus, fremfor at bo til leje. Sådan har jeg altid haft det.
For et par måneder siden talte med med min søde veninde Maria om, hvorfor det mon er så vigtigt, for mig, at eje mit hus fremfor at bo til leje og hun sagde det ganske klogt og fuldstændig spot on. Det handler om, at der er så meget andet i mit liv, som er blevet langt fra, hvad jeg havde ønsket og forestillet mig. Så at skulle gå på kompromis med det her også, det ville gøre for ondt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *