Kære Vilma

Hver nat sover jeg midt i mellem dig og din søde storebror.
I vil begge gerne ligge tæt og I levner sjældent ret meget plads til mig.
Det er klaustrofobisk og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået mere end 3-4 timers sammenhængende søvn. Men det er også helt fantastisk. For tænkt at være så pakket ind i så meget kærlighed, hver eneste nat. Jeg er i sandhed privilegeret.

Nogle gange ligger jeg og kigger på dig, når du sover. Du har tykke kinder og søde små fingre. Nogle gange griner du i søvne og så er mit hjerte lige ved at briste af kærlighed, fordi din latter er så dejlig.

Jeg savner dig nogle gange, når du sover din lange middagslur udenfor i barnevognen.
Lige om lidt starter du i vuggestue. Det bliver hårdt og jeg kommer til at savne dig.
Men det bliver også godt. Faktisk bliver det mest godt. For du viser med al tydelighed, at du er parat. Parat til at tage dine små første skridt ud i virkeligheden. Du elsker at være sammen med andre børn. Du elsker at høre musik og danse og du elsker at udfordre dig selv. Din verden er stadig ny og uprøvet og der er så mange ting du skal lære. Og du vil så gerne lære. Vuggestue bliver godt.
Også for mig, selv om jeg kommer til at savne dig, de timer vi ikke skal være sammen.
Det kræver tilvænning. For både dig og mig. Vi skal vende os til ikke, at være sammen hver eneste formiddag.
Jeg skal vende mig til ikke, at bruge alle mine formiddage på, at lege med Duplo, skifte bleer, lave rugbrødshapser, høre musik, danse, synge, sige DAA DAA eller MA MA MA i kor med dig og jeg skal ikke længere bruge hver formiddag på, at forklare dig at man ikke må spise ledninger eller slikke på toiletbørsten.

Jeg forstår ikke fascinationen af toiletbørsten. Men jeg forstår godt din fascination af Duplo og musik og din kæmpe store kærlighed til din storebror.

For selv om du er (meget) højtråbende og temperamentsfuld, så er du også fuld af kærlighed.
Jeg elsker når du lægger dine små tykke arme rundt om mig og putter dig helt ind til mig.
Jeg elsker endnu mere, når du stikker dit lille ansigt helt op i mit og spidser din mund alt hvad du kan, for at give mig et kæmpe kys.
Men jeg elsker allermest, at du er min og jeg er din.

Jeg elsker dig!!

Kærligst din mor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *