Så der brugerundersøgelse – deltag så bliver jeg glad

I dag har været god.
En masse praktiske ting er blevet klaret og for et udpræget ordensmenneske, som mig, så er det en PERFEKT lørdag, når der kan sættes flueben ved hængepartier.

Min yndlings Bodil / Vilma´s gudmor / min far´s hustru passede Vilma, imens hun sov middagslur og lidt efter. Det betød:
1: At vi andre kunne nå en masse ting.
2: At Sigurd fik kvalitetstid med begge sine forældre, uden lillesøsteren var med. Og det tror jeg faktisk er første gange, siden han blev storebror for over 9 måneder siden.

Men når man ikke sover hjemme, kan det åbenbart være svært, at tage en ordentlig lur. Så Vilma var vågnet allerede efter 1 time og det betød, at hun måtte have sen eftermiddagslur og derfor først er gået i seng  kl. 21.45.

Så dagens indlæg kommer (alt for) sent ud. Så i stedet for, at skrive en hel masse, her kl. alt for sent, så vil jeg gerne have jer på banen.

Jeg har lavet en lille mini brugerundersøgelse om bloggen og jeg håber sådan, at I vil deltage. Det er ganske anonymt. Jeg kan ikke se hvem der deltager og hvad I trykker. Men det vil give mig et lille indblik i, hvem der læser med og hvordan I bruger min blog. Og det vil være nice 🙂

Brugerundersøgelse

Hvor ofte læser du min blog?
Hvilke slags indlæg kan du bedst lide?
Kender vi hinanden IRL?
Hvor længe har du fulgt min blog?
Følger du mig på de sociale medier?
Synes du jeg skal lave en Q&A (Question & Answers)?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *