Tænk hvis jeg ikke får is i dag

  • af

Dag 3 ud af 7 i min udfordring og det er allerede svært. Ikke så meget det med, at finde på noget at skrive om. Faktisk havde jeg hele to emner, som jeg gerne ville have haft skrevet om i dag. Begge emner med liiiidt mere indhold og substans, end de to forgående hverdags-indlæg. Men så blev jeg ramt af hverdagen og mangel på tid.

Nu er klokken alt for mange og jeg vil sgu ærligt talt helst bare æde is og stene “Fuckbois” eller “Simona overlever” på DR1.

Men en udfording er en udfordring. Så der skal skrives indlæg i dag…… det bliver bare ikke et af dem med kød på. I stedet kan I få endnu et hverdags-indlæg.

Dagen startede alt for tidligt – faktisk næsten tre timer tidligere end vanligt. Sigurd havde sit morgenanfald, som stort set alle dage starter med. Normalt hører Vilma intet på det tidspunkt og Sigurd plejer også, at sove videre efter, at have fået en krammer og eller brydende medicin.

Men i dag vågnede Vilma og hun skreg. Og hun skreg og hun skreg. I 1,5 time uden stop.

Sigurd plejer, at vågne ved den mindste lyd. Men i morges, efter af have konstateret at Vilma var “ke´ af det”, sov han videre.

Efter 1,5 time faldt Vilma også i søvn og det samme gjorde jeg. 45 minutter efter var den dog gal igen. Så begyndte skrigeriet forfra og denne gang, kunne Sigurd ikke sove for hendes gråd. Så han stod op og Jimmy gav ham medicin og fik ham gjort klar til skole.

Gråden fortsatte og var så voldsom, at hun kastede op. Jeg ringede til lægen og vi fik en tid kort efter.

Hmm….. ingen feber og ingen tegn på sygdom, så vi blev enige om, at det nok er tænder.

På vej hjem faldt hun i søvn i bilen. Så Jimmy og jeg besluttede, at køre rundt indtil Sigurd skulle hentes fra skole. For Vilma er nemlig ikke sådan et barn, som man kan løfte på, når hun sover.

Så vi kørte rundt og Jimmy fik købt ind, imens Vilma og jeg sad i bilen.

Sigurd blev hentet og så skulle der bages boller og ordnes vasketøj.

Pludselig var det tid til aftensmad og putning af børn.

Sigurd har nogle trælse skrige anfald for tiden, når han sover. De er ret mystiske. For de består ikke af andet end skrig og måske en smule øjendrejninger. De er ganske korte, men til gengæld har han rigtig mange af dem, fra han bliver puttet og til ved 01-02 tiden. Det betyder at Jimmy og jeg på skift skal ind til ham, virkelig mange gange på en aften.

Nu er Jimmy lige gået derind og jeg er bange for, at han falder i søvn derinde. For jeg vil have is og vores fryser er placeret så latterligt højt oppe, at jeg ikke kan nå den.

Tænk hvis jeg ikke får is. Det trænger jeg til oven på en dag med både skrig og opkast……. Nå ja, Vilma lavede for øvrigt også en lort på mig tidligere. Jamen det er bare så lækkert, at være forældre nogle gange 😀

Men I kan godt læse det ikke? At jeg skal have is i dag…… ! Så kryds fingre for, at manden min ikke falder i søvn lige om lidt!

Jimmy siger, at der SKAL være billeder på alle mine indlæg! Hmm….synes måske ikke lige, at der er nogle billeder der rigtig passer til dagens indlæg. Jo måske et billede af en is. Men Jimmy er fortsat inde ved Sigurd (gisp, så er der større risiko for, at han falder i søvn), så der er ingen mulighed for, at få en is ned og tage billede af, inden jeg æder den. Det her billede tog jeg i dag, efter Vilma og jeg var vågnet. Oprindelig ville jeg tage et billede, fordi den der Sophie giraf bidering lå på næsten af Vilma og hun var helt skeløjet af, at se på den. Men lige i det jeg fandt min telefon frem og skulle til, at tage billedet gled giraffen ned og pludselig var billedet slet ikke så sjovt mere…. Til gengæld kan I se noget af det nye strik, som jeg har købt til Vilma. 😉

BTW: facebook siden hedder “Alt i strik og hækl til baby og børn”. Der er efterhånden en del der har spurgt mig 😀
Hvis I ikke ved, hvad jeg taler om så kan I med fordel læse dette indlæg, hvor jeg omtaler strik.

Det her blev rodet og hurtigt og meget hverdags-agtigt. Til gengæld er Jimmy netop kommet ud inde fra Sigurd. Vilma pjevser dog, så det er spændende om jeg når, at spise is, inden jeg skal ind til hende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *