Er du model? 

Min søn er noget helt særligt. På alle mulige måder.

Han har det svært for tiden. Ikke kun på grund af mange anfald, men i lige så høj grad på grund af alt muligt andet.
Han er presset og frustreret. Hans overblik og særligt hans overskud er ekstremt lavt.
Vi har konflikter om stort set alt der indebærer krav eller behovsudsættelse.
Det er så frustrerende og opslidende. Særligt fordi, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvor pædagogisk og rummede jeg prøver at være, så stikker han i et brøl, så snart jeg siger, at han skal spise eller, at vi ikke kan gå tur med hunden, når det regner helt vildt.

Der har været flere dage, hvor det har føltes som om at hans mere eller mindre konstante gråd og skrigeri har været soundtracket til min dag. Jeg bliver så træt i hovedet.
I går var en af disse dage. Og efter aftensmaden, hvor han havde skreget konstant, fordi han ikke ville spise og jeg sagde, at han skulle, var jeg i den grad irriteret på ham. Det er jeg ikke i tvivl om, at han godt vidste. Det kunne høres på mit toneleje.

Men vi skulle ikke slutte dagen med, at være uvenner. Det skal vi aldrig. Det er vigtigt for mig. Så jeg satte mig med ham i sofaen og fandt min computer frem. Det er altid et hit. Jeg spurgte ham, om der var noget han kunne tænke sig at se.
Billeder svarede han. Så vi så billeder og grinede af alle de fjollede billeder jeg har af ham og jeg. Efter noget tid, synes han at vi skulle tage nogle nye billeder. Så det gjorde vi. Mange!!! Han elsker min photo booth, hvor han kan se sig selv og selv tage billederne.
Han er en lille model og jeg ved ikke, hvor han har det fra (i hvert fald ikke fra mig). Han stillede sig op, poserede og lavede moves. Satte sig med ryggen til og vendte sig så dramatisk mod skærmen/kameraet, idet billederne blev taget.
Han er så sød og sjov og meget seriøs omkring det. På et tidspunkt syntes han også, at Vilma skulle poserer sammen med ham. Hun var den helt rigtige rekvisit og selv om hun ind i mellem ikke gjorde helt som han syntes hun skulle gøre, så havde han en fest. Det samme havde Vilma, for hun er vild med sin storebror og når han endelig gider hende er hun lykkelig.

Således endte vores alle sammens lørdag heldigvis dejligt og fuld af en hel masse latter og glade børn ❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar