Verdens bedste Sigurd

Verdens bedste og dejligste Sigurd, nemlig min Sigurd, har fødselsdag i dag.
BUM, så er man sådan set mor til en på 8 år!!!!! Hvor blev de 8 år lige af? Jeg fatter det ikke helt og så alligevel, for hold nu op der er sket mange ting de sidste 8 år. Rynkerne i mit ansigt bevidner det.

Han er skør, skøn og helt sin egen, ham min søn. Men ét er sikkert, han ELSKER fødselsdage og ikke kun sin egen. Men hele konceptet med fejring, gaver og ikke mindst fødselsdagssange, dét er han ret pjattet med.

Da han vågnede i morges var han helt med på, at det er hans fødselsdag i dag, så han er selvfølgelig blevet fejret med nogle af de ting, som han er aller gladest for.
Dagen startede langsomt med gaver og fødselsdagssange i sengen. Herefter så vi Bertram (2 gange) imens vi puttede under dynen.
Da Sigurd endelig syntes, at det var tid til, at stå op legede vi med fødselsdagsgaven (en walkie talkie) og balloner.
Senere kørte vi en lang tur rundt i Aarhus. Sigurd elsker at kører i bil (det giver ham altid en helt særlig ro) og han elsker også Drive Inn´s, så vi sluttede køreturen af med tur i både Langenæs´ Drive Inn og en tur på Mac Drive. Sigurd bestilte både pommes og cola, ikke fordi han gider nogle af tingene, men han synes det er fedt, at råbe til den talende “kasse”, hvor man afgiver sin ordre 🙂

Resten af dagen er gået med hygge og en masse telefon/facetime opkald med lykkeønskninger.

Nu er han faldet i søvn – træt og glad og et år ældre!

I morgen kommer det meste af vores familie og fejrer ham, hvilket han glæder sig ustyrligt meget til og han har opremset navnede på gæsterne mange mange gange i dag.

Jo jo man kan SAGTENS have en stor strik hue på, selv om der er 25 grader udenfor, i hver fald hvis du spørger Sigurd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar