Isbjørne og offentlig amning

Foruden at være ekstrem regnfuld så har denne sommer også været virkelig lang.
Sigurd har i dag haft sommerferie i 42 dage og der er stadig 9 dage, før han kan komme i skole igen. Jep, jeg tæller 🙂

Jeg elsker ham op til månen og tilbage igen, men sådan en ferie er altså virkelig hård – for både ham og os. Vi trænger allesammen til, at det snart bliver hverdag igen og vi kan have nogle timer væk fra hinanden.

På grund af familieforøgelsen har det ikke været super nemt, at bevæge os ret meget uden for hjemmets 4 vægge. Et sæt voksenarme til et spædbarn og en ret så impulsstyret Dravet dreng, begrænser hvad vi kan.
At halvdelen af mine hjælpere har valgt, at svigte os, gør heller ikke situationen meget nemmere. Og jeg beklager, men jeg synes altså at de hjælpere der vælger, at sige op med en eller to dages varsel, er lidt nogle røvhuller. Det er deres ret og hvis det var fordi de ikke brød sig om mig, så vil jeg bedre kunne forstå det. Men når det er fordi de finder ud af, at der er noget andet de hellere vil, tjaaa så synes jeg altså at det er lidt dårlig stil.

Så vi har været rigtig meget hjemme denne sommer og jeg er ved, at få en smule kuller.

Men i tirsdags var vi for en gangs skyld ude i det fri. Sammen med min søster og niece var vi i Skandinavisk Dyrepark, hvilket bestemt kan anbefales.
Det var en rigtig dejlig dag, hvor vi fik set både isbjørne, brunbjørne, ørne og vildsvin.
Vi købte en foderpose ved indgangen og Sigurd fik fordret rensdyr, rådyr og gedder, hvilket var et stort hit.

Jeg havde på forhånd tænkt, at det der amning i den fri kunne blive ret svært.
Herhjemme er Vilma-pigen klodset op på en masse dyner og puder, med mindre jeg ligger ned og ammer. Og da jeg ikke lige synes, at jeg orkede hverken liggende amning eller at slæbe en masse puder og dyner med, tænkte jeg at hun måtte få en sutteflaske. Så jeg malkede ud og så kørte vi afsted.
NÅ, men mit pigebarn gider så IKKE tage flaske længere. Det kunne vi i den grad godt glemme og da vi ikke var færdige med, at se på dyr måtte mine babser jo frem på den ene eller anden måde. Så vi satte os i et hjørne, Jimmy tog Vilma på skødet og så knappede jeg op og stak en babs i munden på mit pigebarn. Alle var glade, om end det har set en smule skørt ud. Og selv om vi havde prøvet, at finde et stille hjørne, kan jeg love Jer for, at der blev kigget!!!
Så jeg tænker, at der er nogle, der vil have svært ved at vurdere, om det var isbjørnene eller den armløse det ammede i det fri, der havde været dagens oplevelse. 😉

Efter Skandinavisk Dyrepark kørte vi til Ebeltoft og overnattede i sommerhus, sammen med min søster, niece, min far og hans kone.
Og det er vist det tætteste vi kommer på ferie, denne sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar