Når man kender priserne

Sigurd er en lille småtspisende prut, der vokser meget langsomt. Hans vinterjakke har han kunnet passe i 2 år og lur mig, om han ikke også kan passe den til vinter igen…. ellers har jeg en større på lager, fra dengang vi have shoppen.

Vilma derimod er en storspisende lille brumbasse, der vokser helt vildt hurtigt. Sidst vi havde besøg af sundhedsplejersken havde hun taget 1,5 kg på og vokset 3 cm. på en måned!! Det betyder, at jeg netop har måttet skifte hendes garderobe ud for 3. gang siden hun kom til verden, for lidt over 2 måneder siden.

Selv om jeg syntes, at jeg havde hamstret godt og grundigt, da vi stadig havde shoppen og jeg dermed havde mulighed for, at købe til indkøbspris (som jeg har været så heldig, at kunne til Sigurd de sidste 3 år), så er der allerede nu ting, som vi mangler til Vilma. For jeg har ikke fået købt body´er nok og hun mangler nogle t-shirts og kunne også godt bruge nogle flere sokker!

Og her opstår problemet… for jeg er i løbet af de sidste 3 år blevet vant til, at købe super lækkert kvalitets øko tøj – til indkøbspris. Men den mulighed har jeg ikke længere og det er sgu da pisse træls!
Jeg vil rigtig gerne have, at mine børn fortsat har lækkert øko tøj. Både for deres skyld, men i lige så høj grad for miljøets skyld. For bomuld bondens skyld og for de mennesker, der har produceret tøjet.

Men altså, når man ved hvad tøjet koster i indkøb og har været vant til, at købe det til den pris, så er det faktisk ret svært, at gå tilbage til almindelige priser. Sådan virkelig svært!
Jeg ved at det er et kæmpe luksus problem og så meget et first world problem, at jeg næsten er ved, at kaste lidt op over mig selv.
Men altså, det her kommer nok til, at tage mig lidt tid, at vende mig til almindelige butikspriser igen.

Bunken af tøj, som jeg købte ind til Vilma, da der stadig var mulighed for indkøbspriser 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer til “Når man kender priserne

  1. Reshopper-appen er guld værd! Find det brugt og selv det videre igen. Det er virkelig godt for økonomien. Også for økologien…. 😉

    1. Du har ret. Jeg har den faktisk installeret på min telefon, er bare ikke rigtig kommet i gang med den endnu….men det må jeg få lavet om på 🙂

Skriv et svar