Update fra den tykke på sofaen 

Jeg ved sgu ikke om jeg allerede har fået ammehjerne, om det skyldes mega træthed (havde helt glemt, hvor træt man kan blive, når man ruger et barn i sin mave), om det er stress eller noget helt fjerde. Hvorom alting er, så kan jeg simpelthen ikke samle mig om, at skrive et ordentligt indlæg her på bloggen pt. Jeg er gået i gang flere gange, men det er som om ordene ikke kommer til mig, som om at jeg ikke kan formulere en eneste sætning med substans eller dybere mening.

I stedet får I en hurtig opdate herfra sofaen.

Egentlig er der ikke så meget nyt under solen, tingene er ret meget som de plejer. Vi har stadig lidt for mange aftaler og ting vi gerne lige vil have styr på, inden lillesøster melder sin ankomst, om ikke mange uger.
På tirsdag skal jeg have jobsamtaler med hele 6 ansøgere, der gerne vil arbejde som min hjælper….håber i den grad, at der er en god i blandt.
Faktisk skal vi også have jobsamtaler med 2 ansøgere til jobbet som Sigurd’s ekstra aflaster. Vi har nemlig fået bevilliget ekstra timer i forbindelse med, at han skal være storebror. Det er sgu ret spændende, for det er bare så vigtigt, at vi finder den helt rette.

Og så er der, foruden alt det løse, som blandt andet ophørsudsalg på forevereco.dk, også stadig fuld gang i redebygningen…. synes stadig vi mangler virkelig meget for, at blive helt klar.

Jimmy er i København i weekenden, så Sigurd og mig holder skansen alene….og det har været så hyggeligt. Men jeg er nu ret glad for, at han kommer hjem igen i dag….!

Nu gider Sigurd ikke, at være med til mere sofa hygge…. så jeg må hellere slutte for nu og løbe efter ham.

God søndag og Purple Day fra mig og Mr. Morgenhår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *