Vil I være med

….til at donere?

Ih altså, lige i dag gad jeg godt, at være en af de der store blogger, med rigtig mange læsere og stor indflydelse.
Normalt er jeg ganske tilfreds med mine ca. 200 visninger pr. indlæg. Samt når jeg ind i mellem, mere eller mindre tilfældigt, får skrevet noget der er tilpas vigtigt, kløgtigt eller vittigt, og en del flere læser med.
Dette indlæg må gerne være et af dem med mange læsere, for jeg synes emnet er vigtigt.

Det handler nemlig om TrygFondens Familiehus og hvordan man kan hjælpe/donere til dette vigtige sted.

Som jeg vist har nævnt tidligere, her på bloggen, boede Sigurd og jeg i TrygFondens Familiehus i forbindelse med Jimmy´s bypass operation. Nu har Sigurd fået lov til, at holde endnu en “mini-ferie” i det fantastiske hus. Denne gang i forbindelse med, at jeg skal have kejsersnit.
Det gav dengang, i forbindelse med Jimmy´s operation, så meget ro til vores familie og det samme gør sig gældende denne gang.
Det giver mig en enorm tryghed, at vide at mit drengebarn er lige ovre på den anden side ad gaden, når jeg skal føde hans lillesøster.

TrygFondens Familiehus er et helt fantastisk og rummelig hus, på alle mulige måder. Det ligger fysisk lige over for børneafdelingerne på Skejby Sygehus og har til formål, at huse familier til langtidsindlagte børn (og selv om vi ikke hører under denne kategori, har vi altså også været heldige, at få lov til, at booke et værelse, af nu to omgange).

Det er en enorm stor belastning for en familie, når et barn er sygt og skal være indlagt, særligt når det drejere sig om en indlæggelse af længere varighed. Derfor er TrygFondens Familiehus helt genialt. Huset skaber på fineste vis nogle trygge og hjemmelige rammer, så familien til det indlagte barn, kan være tæt på. Det sker også, at de indlagte/syge børn er med deres familie ovre i Familiehuset, så de kan få et afbræk fra den til tider triste hospitalsverden.

I går var vi på besøg i Familiehuset. I den forbindelse gav den daglige leder Vinni (som faktisk var Sigurd´s sygeplejerske, da han var helt lille og debuterede med epilepsi) os en rundvisning i den nye del af Familiehuset. Det er nemlig sådan, at Familiehuset har udvidet med 10 ekstra værelser.
Da jeg så TrygFondens Familiehus første gang, var jeg ovenud imponeret og jeg må sige, at jeg ikke er blevet mindre imponeret. Det ER altså et helt fantastisk hus, hvor der virkelig er tænkt på detaljerne.

Foruden de private og ret lækre værelser med eget badeværelse rummer huset 1 (snart 2) store fælles køkken(er), fællesrum med legerum, et mindre legerum, hvor man kan booke tid og være alene med sit barn (som jo er perfekt, hvis man fx. har et barn med svækket immunforsvar), derudover er der et film område, et musik-rum (som Sigurd var helt vild med, særligt trommerne), et spa-rum, et motionsrum, et it-rum, et vaskerum og en kæmpe stor legeplads.

Den nye del af TrygFondens Familiehus forventes at være helt færdig i starten af april og den bliver officielt indviet af Prinsesse Mary i slutningen af april.

Øget efterspørgsel har gjort den nye tilbygning nødvendig, men en sådan er jo selvsagt ganske dyr og det er her, jeg mægtig gerne vil råbe Jer lidt op. For TrygFondens Familiehus er 100% afhængige af støtte fra sponsorater, fonde, legater samt private donationer.

Af hensyn til de, i forvejen ofte pressede familier, der bor i Familiehuset i kortere eller længere perioder, betaler man kun 100 kr. pr. overnatning.
De faktiske udgifter for de enkelte værelser er mellem 500-600 pr. døgn (har jeg læst mig til på deres hjemmeside) Derfor er økonomiske donationer til drift, husholdningsartikler, inventar, legetøj, vedligeholdelse osv. helt nødvendige for, at Familiehuset kan eksistere.

Herhjemme er vi selvsagt ovenud taknemmelige for, at TrygFondens Familiehus findes og at vi nu igen får lov til, at benytte det.
Så derfor har vi selvfølgelig doneret et par håndøre til dette helt fantastiske hus og det håber jeg også, at bare en enkelt eller to (eller en hel masse) af Jer også kunne have lyst og overskud til at gøre (hvert beløb tæller, stort som småt).

Som det ses af nedenstående billede kan I kan donere på følgende måder:

Via bankoverførsel: Reg. nr. 9362 konto nr. 000 74 74 393 (Husk cpr. nr. og navn / for virksomheder CVR nr.).

Mobilepay: Tlf. nr. 30 92 23 04 (Husk cpr. nr. og navn / for virksomheder CVR nr.).

Det er vigtigt at I oplyser navn og cpr. nr (CVR nummer for virksomheder). Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og gives udelukkende videre til SKAT.

Og så ellers rigtig dejlig lørdag til Jer 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar