Jeg er presset

  • af

Jeg hader ynk og selvmedlidenhed, alligevel har jeg valgt, at tude en smule ret meget i det her indlæg, for jeg synes ærligt talt, at jeg er f…..presset!

Sigurd har haft det temmelig skidt den sidste uges tid. Sidste uge havde han 2 dage, hvor han måtte blive hjemme fra skole på grund af anfald. Lørdag havde han ingen anfald, men var alligevel sådan underlig / off. Det er svært at forklare, men han var bare ind i mellem ikke helt sig selv og jeg tænkte, at det sikkert var epilepsien, der rasede derinde bagved hans smukke blå øjne.
Søndag var helt af helveds til, fuld af anfald og meget få vågne minutter. Faktisk var han stort set kun vågen, de to gange hvor vi tvang ham til, at vågne op for at få medicin og en smule kakao. Så fra han gik i seng lørdag aften kl. 19 til mandag morgen kl. 08, var han max vågen 20 minutter. Hele mandag (i går) lå han i sengen. Han var i det midste vågen, men fuldstændig færdig.
I dag er han oppe, men stadig træt og han har ikke været i skole. Lige nu hører han musik med sin aflaster på værelset.

Vi er i gang med en hel masse medicin halløj, det er spændende og nyt og jeg har store forventinger (det bliver jeg nødt til), men det tager tid inden vi forhåbentlig kan se resultater….!!! Men det må gerne snart være, for jeg er lidt ved, at miste min tålmodighed og så er det bare møg hårdt og opslidende, at se sit barn have det så dårligt.

Foruden alt det her epilepsi lort, så er min gravide krop også mega presset for tiden. Jeg føler mig pludselig tung og træt (og der er altså stadig 3.5 måned til, at hun skal ud). Jeg har rigtig mange pluk(ke) veer og så har jeg fået et eller andet med mine hofter og min lænd. I første omgang tænkte jeg, at det måske var noget bækkenløsning. Men jeg tror mest, at det handler om, at jeg jo er 8 år ældre, end da jeg var gravid med Sigurd og at jeg bruger min krop på alle mulige underlige måder, fordi jeg jo bruger mine fødder/ben til alt og det er bare hårdt, at skulle svinge benet rundt om en gravid mave, når jeg skal spise, tage make up på eller andet.
De seneste dage er min slidgigt også blusset op. Jeg mærker ellers sjældent noget til det, men lige nu er det slemt og smerterne derfra holder mig vågen om natten. Jeg håber bare, at det er kulden der gør det og det snart bliver bedre igen…. ellers er der sgu lang tid til maj.

Og ja, det kan godt være at et blogindlæg fungerer bedst med billeder, men der kommer sgu ikke noget billede på det her sølle indlæg 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *