I dag er en god dag

I dag har været en god dag.
Sigurd´s epilepsi har on and off drillet og lavet ballade i hans hoved.
Jimmy har haft tømmermænd, i sådan en grad, at han næsten, men også kun næsten, har været en smule ynkelig 😉
Men alligevel har det været en god dag.

Da det endelig lykkedes Sigurd og mig, at hive Jimmy ud af sengen, gik vi alle tre en tur med hunden. Sigurd elsker det og er stolt som få, når han får lov til at gå med Otto.

Efter gåturen stod den på æbleskiver, stearinlys og samputning i sofaen, under den store hvide stik plaid (som naturligvis er økologisk). Jimmy med sin computer, Sigurd skiftede mellem, at se Sigurd´s Bjørnetime og spille guitar og jeg skiftede mellem, at halv- og hel-sove. Selv hunden forholdte sig i ro og lå krøllet sammen i sin (efterhånden alt for) lille kurv.

Det er yderst sjældent, at vi har sådanne eftermiddage. En normal eftermiddag herhjemme er Sigurd max speedet, autistisk og gentagende og det er SÅ trættende. Eller også har han det så dårligt, at han ikke kan ret meget andet, end at hænge rundt om min hals og skrige mig så højt ind i hovedet, at jeg frygter en dag, at få tinitus.
Men i dag var anderledes, i dag var god og jeg føler mig næsten helt zen agtig 🙂 🙂 🙂

OG så har jeg netop opdaget, at jeg har vundet et super fint smykke vedhæng fra Maiken Berle Fine Jewellery, i en Instagram konkurence! En ekstra julegave til mig, ja tak!

I dag har været en god dag, det skal man huske at huske!

God lørdag aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer til “I dag er en god dag

Skriv et svar