Kakao i øret, gåtur med hunden og et epileptisk anfald

Jeg lærer aldrig, at blive klog på den sygdom. Det er i sandhed en underlig, uforudsigelig og ond sygdom, Sigurd´s epilepsi.
Han vågnede i dag kl. 07.15 fuldstændig frisk og glad. Det er atypisk, for han plejer altid at have et eller andet anfalds halløj, når han vågner.
Fordi det er lørdag og fordi vi allesammen trængte til det, lå vi i sengen til kl. 10. Det var tiltrængt og i den grad hyggeligt…. lige indtil Sigurd syntes det var sjovt, at hælde kakao ned i mit ene øre.
Så stod jeg op, ordnede vasketøj og lavede ingefær-gurkemeje-citron-appelsin-æble shots, fordi det jo skulle være så sundt.

Alt imens jeg legede husmoderlig legede Sigurd rockstjerne med guitar og hjemmelavede sange.

Ved middagstid drillede hans epilepsi en smule, men det gik hurtigt over igen. Så vi pakkede bilen med barn og hund og kørte i Dronningens Have. Her fik Sigurd lov til at gå tur med hunden… og både Sigurd og Otto havde en mega fest! Helt fantastisk.

Efter gåturen kørte vi en tur, så Sigurd kunne slappe lidt af og så kørte vi i Føtex, hvor Sigurd fik købt både kakao og bananer (som er de to ting, han altid synes der skal købes med hjem).

Da vi kom hjem satte han sig i sofaen med sin iPad og bang, så kom der et giga anfald og nu ligger han så og sover! For fanden hvor er det bare uretfærdigt. Synes bare slet ikke, at det er okay, at helt almindelige lørdags aktiviteter og hygge i den grad kan sende ham til tælling…. Men en eller anden dag (forhåbentlig snart) kommer miraklet vel, så han kan slippe for alle de forbandede anfald og få lov til, at leve et mere normalt barneliv, end det er tilfældet pt.
Vi bliver i hvert fald nødt til hele tiden, at håbe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar