Med iPad og Bamse og kylling i baggrunden 

​Så sidder man her, med en febersyg lille dreng.
Feber starter, i Sigurd’s tilfælde, næsten altid med anfald. I nat var ingen undtagelse og da kl. var 06 havde vi allerede opbrugt dagens max dosis af stesolid. Så jeg håber håber håber, at der ikke kommer mere roderi det her døgn, for magter ikke Skejby Sygehus.

Vi skulle have været i sommerhus i weekenden, men i stedet er vi nu fanget hjemme. Æv, hvor er det kedeligt. Jeg skal helt sikkert have nogle chips i aften…!

Den sidste uges tid har, foruden anfald, været fuld af bekymringer og frustrationer. I forhold til skole, sygehus og andet. Nogle af tingene er der kommet styr/ro på, andre ikke.
Jeg vil ikke gå nærmere i detaljer herom pt. for det er ikke altid, man skal råbe op om alt.

Jeg føler at jeg forsømmer bloggen, selv om det i virkeligheden er fjollet. For den skal aldrig blive til noget træls for mig. Den skal aldrig give mig en følelse af stress og dårlig samvittighed (det har jeg sgu rigeligt af i mit liv).
Jeg startede bloggen fordi jeg havde (har) så mange ord der gerne ville ud. Det har været og er stadig fantastisk befriende, at få mine tanker nedfældet og ud i verden. Ind i mellem har det næsten føltes som terapi og det skal det gerne blive ved med. Derfor skal bloggen ikke føles som en forpligtelse og netop derfor kommer der ind imellem til, at gå flere dage mellem jeg skriver indlæg.

Jeg har mange flere indlæg på vej og netop i går opdaterede jeg min liste med overskrifter og noter til kommende indlæg. 

Men lige nu må jeg hellere prøve, om jeg kan hive mit febersyge barn lidt væk fra iPad’en.

God weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *