Fordi

Fordi det er sommer og Sigurd har sommerferie, selv om vejret ikke ligefrem indikerer det.
Fordi vi havde brug for luftforandring.
Fordi epilepsien ikke skal have lov til, at holde os fængslet hjemme en hel sommer.
Fordi Sigurd faktisk ofte har det bedst, når han ikke er hjemme (mystisk nok).
Og fordi han elsker det, tog vi fredag formiddag semi spontant i sommerhus.

Jeg har tilbragt stort set alle mine barndoms somre derover og det samme har Sigurd. Måske derfor føles det en lille bitte smule, som vores andet hjem. Selv Jimmy føler sig så hjemme derovre, at han brokker sig over alle de andre turister. For i følge ham er vi bestemt ikke turister i Ebeltoft.

Vi kom hjem igen i går eftermiddag. Vi skulle hjem til to katte og en webshop, der skal passes. 
Vi kunne ellers godt være blevet derovre et par dage mere. For det var faktisk ikke mindre end fantastisk, at komme lidt væk fra vores lille bitte hus! I sommerhuset er der plads, ro og natur og så er det lige ved vandet.
Om det var roen, naturen eller noget helt tredje ved jeg ikke, men under alle omstændigheder var der mere eller mere ro på Sigurd´s epilepsi og det gør altså en verden til forskel. For første gang i lang tid følte jeg ro og ægte lykke i min mave.
De fleste forældre tager det for givet, men for mig er det altså helt særligt, at kunne se mit barns øjne være klare, i stedet for tågede af al for mange anfald og ditto benzo.

Vi prøver at bevare den positive feriestemning, så i dag hentede vi min store niece, kørte på KFC og spiste frokost, efter hendes ønske. Det er bare overhovedet ikke mig, men så er det afprøvet. Til gengæld var Pokémon Go rigtig meget mig, hvilket jeg på ingen måde havde forudset. Så Jimmy, Sigurd, Sara og jeg har tilbragt hele eftermiddagen på jagt……! Skørt og virkelig sjovt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar