Når nogen gør en forskel

For et par uger siden blev manden min kontaktet af en af sine fætre, som han ikke har talt med i mange mange år. 
Fætteren var holdt op med, at ryge og de penge, som han havde sparet herpå, ønskede han at donere til et godt formål. I første omgang havde han tænkt sig, at donere pengene til kræftramte børn. Men efter at have læst mit blogindlæg, hvor jeg skriver om, hvor stor forskel der er på de forkellige børneafdelinger, besluttede han i stedet, at donere beløbet til A10 på Skejby Sygehus.
A10 er den afdeling, som Sigurd er tilknyttet, og hvor kræft- og hjerteafdelingen er godt dækket ind med legetøj og anden underholdning til de indlagte børn, ser det således ud i legerummet på A10 (billederne er fra i fredags).

image

Det er virkelig sølle og trist og ligner jo nærmest udenlandske tilstande.

A10 modtager børn i alderen 0-15 år med diverse neurologiske sygdomme, endokrinologiske sygdomme (herunder diabetes), trivselsproblemer, psykosociale problemstillinger, infektion, astma og allergi, cystisk fibrose, pulmonologi samt børn med sjældne sygdomme.

Nogle er indlagt i længere tid, nogle kun ganske få timer. Men fælles for dem alle er, at de er børn, som, i min optik, burde have den samme adgang til legetøj og anden underholdning, som det er tilfældet for børn, med andre og mere kendte sygdomme.
Derfor gør det mig møg stolt, at et indlæg, som jeg har skrevet, har betydet at børnene på A10 nu får penge til netop legetøj og underholdning og det gør mig både glad og rørt, at der findes gode mennesker, som fætteren, som der har lyst til at donere penge til børn, med oversete sygdomme!!
Det er sgu god stil fætter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *