Udenfor min comfort zone

At være forældre til Sigurd er helt fantastisk, men det er også pisse hårdt arbejde, 24 timer i døgnet. Derudover har vi, som alle andre forældre, ind i mellem brug for, ikke at være sammen med vores barn, på samme måde som jeg er sikker på, at han et i den grad også har brug for ikke at være sammen med os.
Der er meget få i vores familie/netværk, der tør passe Sigurd, fordi de er bange for hans anfald og for, at de ikke kan håndtere dem. Og dem, som rent faktisk ind i mellem tør passe ham, tør ikke være alene med ham og slet ikke, hvis vi ikke befinder os i nærheden, således at vi hurtigt kan være hjemme igen, skulle der komme et voldsomt anfald.
Så blandt andet derfor har vi bevilliget 6 timers aflastning om ugen til ham. Og disse timer er i den grad tiltrængt.
Det er meget forskelligt, hvordan vi bruger timerne. Nogle gange er vi bare hjemme, fordi det ærligt talt er skønt også, at kunne slappe af i sit eget hjem. Desværre egner vores hus sig ikke super godt hertil, da det ganske enkelt er for lille og derfor kan det ind i mellem være svært, at føle at man bliver ordenligt aflastet, når vi er hjemme. Fordi Sigurd (og aflaster) hele tiden er lige ved siden af.

Forleden valgte vi, at bruge vores aflastning på at tage ud af huset, til salgsmøde med skønne Lisbeth fra Green Cotton. Og det er bare altid skide hyggeligt. Men jeg er også i den grad på udebane, for selv om shoppen snart kan fejre 2 års fødselsdag, så er det altså bare en branche meget langt fra min socialrådgiver verden, som jeg efter 9 år, havde ret godt styr på. Jeg kan mærke, at det bliver nemmere for mig og efterhånden falder det mig mere naturligt, men alligevel vil det stadig være nemmere for mig, at tale med en kriseramt/socialt belastet familie end, at prøve at gætte på, hvad der ville sælge godt i shoppen til foråret 2017.
Men det er jo også bare mega sjovt og hyggeligt og spændende, det med at være med til at bygge noget op, helt fra bunden og helt uden for min “comfort zone”

Og måske en dag, jeg rent faktisk kan føle, at jeg er god til det også…. i hvert fald er det en perfekt ting, at bruge aflastningstimer på.

image

God og varm eftermiddag og aften til Jer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar