Nu skal der danses

Herhjemme startede dagen kl. 7.30 med mega anfald, hvor jeg før første gang i lang tid, måtte give drengebarnet 2 gange brydende medicin. Hvad fanden sker der lige for det???!

Herefter kunne jeg lige sove videre 1 times tid, inden jeg skulle op og have jobsamtaler. Jeg har efterhånden haft rigtig mange jobsamtaler og kan efterhånden køre det delvis på rutinen. Men så alligvel ikke helt, for jeg bliver jo altid nødt til, at tilpasse mine spørgsmål og til dels også min “attitude” efter, de mennesker der træder ind af døren, da de jo er meget forskellige. Hermed ikke forstået, at jeg ikke er mig selv under jobsamtalerne, for det er jeg naturligvis. Men nogle er fx. meget stille eller meget nervøse, andre er det stik modsatte og det prøver jeg altid at tilgodese, således, at ansøgerne kan føle, at det har været en god oplevelse, at være til samtale hos mig. 
Jeg er altid helt blæst efter sådan en omgang jobsamtale marathon. Lige nu er jeg rigtig meget i tvivl, i tvivl om jeg kan bruge nogle af dagens ansøgere, som min nye hjælper og i så fald, hvem?? Men jeg må lige tænke det godt igennem og mærke efter.

Efter samtalerne gik turen op til Aarhus Sygehus, hvor Sigurd havde en tid til kontrol på ortopædkirurgisk afdeling.
 Hans fødder er ekstremt bløde / hypermobile og har taget så meget skade af mange anfald, at han er blevet voldsomt platfodet. Lægen mener (fortsat), at det kræver en operation, om nogle år. Han ser helst, at han er 10-12 år inden operationen foretages. 
Hvilken operation han skal have, er vi (Jimmy og jeg) dog ikke, som udgangspunkt, helt enige med lægen om. Men han var forbavsende lydhør og nævnte faktisk, at kunne jeg finde tilstrækkelig dokumentation for, at den operation, vi synes Sigurd skal have, er god nok, ville han ikke afvise, at lave den på Sigurd…. efter selvfølgelig, at være blevet lært op i, at udføre den. 
Det havde jeg på ingen måde regnet med og gik faktisk helt opløftet derfra, stik i mod min forventning.
På den helt korte sigt, har lægen sendt ansøgning til Aarhus Kommune, om dækning af udgiften til nogle helt specielle indlæg til Sigurd, som skal gære, at han har mindre ondt i sine fødder og kommer til, at gå bedre.
Så faktisk en alt i alt positiv oplevelse på Aarhus Sygehus i dag. Fedt!

Hvis dette indlæg er en smule rodet, skydes det formodentligt, at mit søde drengebarn danser rundt foran mig til musik, efter hans valg. 
Nu trykker jeg udgiv og herefter vil jeg rejse mig op og danse sammen med ham til……. Byggemand Bob, som der pt. drøner ud af hans iPad.

God aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *