Når jeg har lyst til at tude

Jeg er træt! Sådan helt igennem træt og alligevel kan jeg ikke sove.
Det er ikke gode tegn, jeg ved det godt.
Sigurd er netop vågnet op efter anfaldslur og imens han sov, har jeg ligget helt stille ved siden af ham og småblundet.
Ugen har været hård med rigtig mange møder og aftaler, som alle var vigtige og derfor ikke kunne aflyses.
Jeg mangler fortsat en hjælper, hvilket bare gør det hele en tand mere stressende. Nogle dage er det sgu mere held end forstand, at vi er kommet gennem dagen og har nået alle aftaler.
Jeg har jobsamtaler igen på mandag og jeg håber, at den helt rette dukker op. For der er ingen af os, der kan blive ved med, at holde til det her…… heller ikke Sigurd.
Der er ingen tvivl om, at Jimmy’s og mit stress smitter af på ham.
Han har været bims hele ugen. Og det er en ond cirkel, for jo mere bims han bliver, jo mere stresset bliver vi andre, hvilket igen gør ham endnu mere bims. Og det er så synd for ham.
Han har været flyvsk med mega motorisk uro, som blandt andet indebar, at han faldt ned fra en skammel og måtte limes på den ene kind. Samtidig har hans autistiske træk været meget tydelige og det er bare røv hårdt. Han har i den grad svært ved at forstå, at vi ikke synes, at alle hans gentagelser, ritualer og regler er lige så fantastiske, som han selv synes.
Ind i mellem har jeg været oprigtigt bekymret for, hvor alt det her skal ende. Hvor langt han risikerer, at forsvinde ind i sin egen lille verden og det gør så ufatteligt ondt, at være vidne til.
At de har haft emneuge i skolen, hele denne uge, hvor ikke ret meget har været som det plejer, har bestemt heller ikke været nemt for ham.

Nu er det heldigvis weekend. Vi har ingen planer, udover at vi i aften skal have take away og i morgen skal vi ud og køre en lang tur, da det er noget af det der giver Sigurd allermest ro, bilture.

Nå jo, så skal vi også lige lave noget webshop halløj i aften, når Sigurd sover. Men det er okay, helt okay faktisk. For det giver energi, at have den at blive afledt af indimellem og hver gang der tikker en ordre ind, bliver vi så glade og taknemmelige, for det betyder at vi er et skridt nærmere, at der kan trækkes noget løn ud til Jimmy derfra, som jo er drømmen.

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Når jeg har lyst til at tude”

 1. Kære Malene. Elsker at læse din blog, det giver en følelse af fortsat at være tæt på dig. Jeg krydser fingre for dine samtaler på mandag og en roligere uge for Sigurd end den sidste! Han ser dog herligt fræk ud med alle de skrammer, men ærligt talt, ja nu må det godt få en ende.
  Kram til dig, Majbrit

  1. Søde Majbrit, tak skal du have. Sikke en dejlig kommentar 🙂
   Jeg er enig…..synes faktisk også, at han ser lidt cool ud med alle sine skrammer, han ligner ligesom en “rigtig” dreng OG selv om vi godt kunne have undværet besøg og lim hos lægen, så er der jo i virkeligheden noget rigtig sundt i, at han prøver sig selv af motorisk.
   Jeg håber du og dine drenge har det rigtig godt?
   Kærligst Malene

 2. Jeg blev opmærksom på jeres skønne webshop gennem din blog og har allerede bestilt lidt tøj. Når jeg så nu læser, at det rent faktisk gør en lille forskel for jeres foretagende, bliver jeg glad. Jeg har i øvrigt lige hentet tøjet i dag på posthuset – fantastisk kvalitet og service! Jeg handler gerne hos jer igen:)
  Og så håber jeg, at I får en god biltur i morgen og at næste uge bliver lidt bedre:)

  1. TAK Lisbet, både for din kommentar og din ordre. 🙂
   Hvor er der dejligt, at læse at du har været tilfreds med både kvalitet og service og at du har lyst til, at handle hos os igen!
   Vi er en lille webshop, men vi, og særligt min mand, gør alt hvad vi kan, for at gøre den større. I en verden med sygdom, epilepsi og tabt arbejdsfortjeneste betyder det alverden, at kunne komme til, at tjene penge på noget, som kan tilpasses Sigurd og hans behov. Alle ordre skal selvfølgelig pakkes og afsted på posthuset inden det lukker. Men alt ander kan jo i teorien klares om aftenen, når Sigurd sover. Så det vil være SÅ perfekt, hvis det en dag lykkedes os, at gøre det til mere end et hobby projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *