Så har vi også prøvet det

For en gang skyld har vi haft en god og rolig nat. Drengebarnet har sovet 12 timer og vågnede derfor frisk og glad i morges.
Har har haft en god og aktiv dag i skolen og da han kom hjem var han stadig fuld af energi. Skønt.

Men det skal jo heller ikke blive for kedeligt, vel?!.
I et sjældent øjeblik uden opsyn valgte drengebarnet, at kravle op på en skammel, vi har i køkkenet. Den knirker, så jeg kunne godt høre at han var kravlet op på den. To gange sagde jeg til ham, at han skulle kravle ned fra skamlen. To gange havde han råbt NEJ, tilbage til mig. Så jeg rejste mig op for, at gå ud til ham. I det samme hørte jeg et BUMP ude fra køkkenet. Og så et skrig….
Jeg måtte synke spyttet en ekstra gang, således at drengebarnet ikke skulle bemærke, at jeg var en lille smule ved at kaste op over det blødende og gabende sår, der nu prydede hans ene kind.
Lægen kunne se os med det samme og en lille klat lim senere, var han næsten så god som ny.
image

Inden vi kunne forlade lægen igen, skulle drengebarnet desværre også lige have en stivkrampe vaccine, da han ikke er blevet vaccineret siden han var 1 år. Grunden hertil er, at de tre vacciner han har fået, alle har givet nogle ret vilde epileptiske anfald. Faktisk var det efter 5 måneders vaccinen, at han krampede første gang.
Så det var med en vis portion nervøsitet, at jeg sagde ja til, at han lige så godt kunne få hele 5 års vaccine pakken, når nu han alligevel skulle stikkes.
Nu skal de næste 24 timer bare overståes. Men puha, er godt nok noget spændt på om vi kan slippe for anfald. Jeg håber!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *