Tænker tanker

Lige for tiden er min krop fyldt af en blanding af stress og rastløshed.
Stressen kommer af drengebarnets epilepsi og alt for mange anfald. Samt det faktum, at det har vist sig, at være mere end almindeligt svært, at finde en ny hjælper, hvilket betyder at det er ret svært, at få vores hverdage til at hænge sammen. Det bliver den jo selvfølgelig nødt til, primært på grund af drengebarnet. Men det er ikke uden visse omkostninger og begrænsninger for resten af husstanden.

Rastløsheden kommer dels af, at jeg, som jeg har skrevet før, ikke er ret god til det der med, at være hjemmegående og dels af drengebarnets store behov for for struktur og genkendelighed. Nogle gange føles det lidt som om, at jeg er med i den der film, hvor den samme dag bliver ved med, at gentage sig dag, efter dag, efter dag, efter dag.

Så jeg tænker store tanker gør jeg. Tænker og overvejer, hvad vi kan gøre anderledes i vores lille familie.
Jeg har for første gang overvejet og talt med Jimmy om, hvorvidt vi skal sælge vores alt for lille hus og købe et større længere væk fra Aarhus, hvor vi kan få meget mere hus for pengene, end det er tilfældet, her 10 minutter fra centrum. Men altså jeg kan jo faktisk godt lide, at bo 10 minutter fra centrum og 5 minutter fra Sigurd´s skole. Omvendt er jeg ikke så pjattet med, mangel på plads. Så den er svær.

Jeg har også tænkt store tanker om…… hunde!! Jeg vil have en hund (igen). Jimmy er ikke helt med på ideen. Men jeg synes det er en top god idé.
Vi har haft hund før, Karla hunden….den sødeste og mest larmende franske bulldog. Men hun blev syg og måtte desværre aflives for 2,5 år siden.

image

Siden har vi jo fået katte….. men altså, jeg er ikke rigtig noget kattemenneske og det er Jimmy faktisk heller ikke. De er da søde og sådan, men der er jo ikke ret meget sjov i dem.
En hund er sjovere. Det er jeg helt overbevidst om, at Sigurd også vil synes og da Jimmy i morges fortalte ham, at han havde en gave til ham, spurgte han straks, om det var en hund.
Sigurd har ingen venner og han er hjemme ved os kedelige gamle forældre hver dag. Jeg synes det kunne være så fantastisk, hvis vi kunne finde den helt rette hund, som han kunne have et eller andet sammen med. Han var ret glad for vores gamle hund og selv om det er 2,5 år siden hun blev aflivet, taler han stadig om hende.
Jeg ved godt, at der er meget mere arbejde i en hund end katte…. men det er okay. Det har jeg overskud til nu. Jeg går hjemme hver dag og synes det kunne være så hyggeligt med en hund. Det samme gør sig gældende, når jeg går ture, så savner jeg altså virkelig en hund.

Hvad det ender ud med, om det bliver nyt hus, ny hund….eller noget helt trejde ved jeg ikke, endnu. Jeg tænker videre og samtidig hygger jeg med ham her.

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *