Påskeferie

Så er påskeferien skudt i gang. 
Efter en hurtig telefondsamtale, med vagthavende på Epilepsihospitalet, hvor vi blev enige om, at drengebarnet skal tilbage på oprindelig medicin, tog vi sammen med min søster og niece bussen ind til den der midtby.
 Selve busturen, frem og tilbage, var utvivlsomt dagens bedste oplevelse for Sigurd. Han kører yderst sjældent med bus, da det bare ikke er ret nemt, hvis han skulle få anfald i bussen. Men i dag tog vi chancen, for han elsker det og begge veje sad han ligeså stille ved siden af sin kusine, med julelys i øjnene.

Efter at være landet down town fandt vi noget mad og gik ned på DOKK1, for at spise frokost. Det er skammeligt, men det var faktisk første gang jeg var der….. men bestemt ikke sidste gang. 
Sigurd var dog jævnt uimponeret og ville bare ud og køre bus igen. Så lykken var stor, da vi endelig kunne stige på 4A´eren.

image

Nu er vi landet på sofaen med iPads og computere. Mine ben er trætte og det samme er Sigurd´s hovede. Så resten af dagen skal udelukkende bestå af afslapning og hygge.

BTW. I dag er interinational Downs Syndrom dag og for, at sætte fokus herpå og samtidig hylde diversitet har vi herhjemme taget forskellige sokker på.

image

God mandag!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *