Et lille brøl herfra

Med jævne mellemrum dukker der billeder op på min facebook væg af tilfældige mennesker, der poserer med vilde dyr, som fx. tigere, elefanter, aber eller som jeg så i dag en krokodille??? WTF?

Kan vi ikke blive enige om, at lade være med sådan noget pjat fremadrettet? 

Jeg kan til nød forstå, at en fattig mand ude i den store verden, får den tanke, at tjene penge på denne form for dyrplageri, som jeg faktisk synes det er. Men når mere eller mindre velhavende vesterlændinge vælger, at stille sig op ved siden af fx. en tiger, så bliver det altså helt sort for mig. Jeg forstår det ganske enkelt ikke. 
Hvad er det der driver folk til denne form for turisme? Føler de sig macho agtig eller seje, når de står der og holder om en tiger?? 
Jeg kan virkelig ikke se noget macho eller sejt i det, tværtom. Det er jo vilde dyr, der ikke bør være i nærheden af mennesker. De er så mishandlede og dopede, at de knap nok kan bevæge sig. For var de ikke det, er jeg sikker på, at der ikke var nogle, der ville stille sig op og kramme en tiger mis og da slet ikke lade hele sin familie, stå og posere ved siden af et livsensfarligt dyr.

image

Ja, undskyld mit sure opstød. Blev bare så træt, da jeg igen i dag, så et billede på min facebook væg, at en mandsperson, der poserede med et vildt dyr….!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar