Give away

 • af

Selv om den her blog egentlig er en hverdagsblog, hvor mine tanker og oplevelser er i centrum, så fik jeg alligvel pludselig lyst til, at prøve noget “rigtig” blogger halløj……. nemlig, at udlodde en give away!

Wup wup, den er god nok! Jeg udlodder simpelthen et gavekort til forevereco.dk på 500 DKK. Så hvis du er til lækre økologiske sager, eller bare godt kan lide gratis sager, så smid en kommentar til dette indlæg.

Selv om du ikke har et barn i alderen 0-8 år, kan du sagtens deltage alligevel. forevereco.dk har nemlig skønne øko håndklæder og sengetøj (også til voksne). I løbet af næste uge kommer der desuden endnu flere møg lækre håndklæder og sengetøj på shoppen fra Müsli by Green Cotton samt de smukkeste plaider, også fra Müsli by Green Cotton.

Jeg trækker en vinder søndag (den 14.02) aften. Vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 tanker om “Give away”

 1. Mig, mig, mig 😄😄😄😄
  Storebror stjæler lillebrors Freds World trøje, den er så lækker siger han….stumper dog lidt 😄

 2. Ville elske at vinde et gavekort til det utrolige lækre tøj 😊 Og fin/ spændende blog du har her 🙂

 3. Lækkert med sådan en konkurrence. Køber helst øko, men det kniber lidt med pengene når man skal købe til 3 børn.

 4. Kunne da være så fedt at kunne shoppe lækkert øko-tøj til bebsen som kommer til marts:) og dejligt stadig at kunne følge lidt med i, hvad der sker hos jer:)

  1. Neeeej, du er gravid! STORT tillykke. Sikke da en dejlig nyhed 🙂 Kan regne ud, at du har været gravid den sidste tid du arbejdede for mig så 😉

 5. Jeg nyder at følge din blog – jeg elsker din ærlighed og måden at “tale lige ud af posen”på! I er seje alle 3.

  1. Mange tak for de pæne ord. Det gør mig faktisk oprigtig glad, at læse at der er nogle der godt kan lige min blog. 🙂

 6. Tak for en ærlig blog. Spændende at læse med om livet med et særligt barn. Og jeg er vild med konceptet med en øko-webshop! Ku sagtens købe for 500 kr 😉

 7. Fantastisk give-away! Jeg krydser meget fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🙂 Rigtig god aften.

 8. Vi elsker alt øko herhjemme. Mor plus 2 rollinger 😊 så det ville være så fedt at vinde.
  Skønt blog 👍👍

 9. Altid fedt med lækre øko ting – vi kører så meget øko som budget tillader når nu vi er en familie på 5 🙂

  Tak for en hyggelig blog 🙂

 10. Uh, 500 kr. ville være en fryd at bruge på lækkert tøj og sengetøj i webshoppen 😍 Og så takker jeg for en berigende blog, – særdeles velskrevet, uden filter men med hjertet 😃

 11. Jeg har ingen små børn , men jeg har en voksen søn med handicaps, der giver andre udfordringer end dem du står med og på mange måder er vi alligevel så ens stillet i vores glæde, sorg og afmagt . Vinder jeg formidler jeg gaven videre til min datter , som er en fattig studerende 🍀

  1. Jeg tænker også at udfordringerne og bekymringerne som forældre til et barn med særlige behov fortsætter, også efter barnets 18. år. Det er livslangt.

 12. Når nu det er din første blogger giweaway så det da bare GENIALT med en præmie til så lækkert et sted 😃 kunne være skønt at forkæle sønnen 💙

Der er lukket for kommentarer.