Fastelavn med pistoler i bæltet

I talepædagogernes udredning står der blandt andet, at Sigurd ikke kender begrebet pistol. Det passer i virkeligheden mit antifascistiske peace-loving (moder)hjerte ganske udemærket.
Men der står også, at det er vigtigt, at hjælpe ham med, at udvide sit ordforråd. Så derfor* blev han i dag sendt afsted til fastelavn, i skolen, udklædt som cowboy, med hele 2 pistoler i bæltet.
Han er ret ligeglad med de pistoler, hans synes hatten og vesten er vigtigst. Men det har ikke afholdt mig fra, at sige ordet pistol, noget der minder om 100 gange i dag.

Følgende samtale udspillede sig på vej ud i bilen:

Mig: “Se Sigurd, du har pistoler i bæltet.” “Se Sigurd, en pistol, pi-stol. Kan du sige pistol?”
Sigurd “Hat”
Mig: “Ja, du har en hat på…. men du har også pistoler” “Pi-stol”.
Sigurd: “Køre bil, skole i dag.”
Mig: “Ja.”

Så jeg har altså prøvet, men han er stadig ligeglad med de fjollede pistoler og det er sådan set helt okay.

Fastelavnsfesten gik fint og drengebarnet blev kattekonge, hvilket han selv var ganske uimponeret over, modsat hans forældre, som er stolte som få. 🙂

img1454506243675

God eftermidag fra kattekongen og hans mor.

I virkeligheden er det slet ikke derfor, at han i år er klædt ud som cowboy til fastelavn. Det er han alene af den grund, at han er fuldstændig ligeglad, hvad han er klædt ud som. Og jeg er mor-typen, som ikke gider bruge ret mange penge på et kostume, som han kommer til at bruge max 3 gange.

Cowboyhat, jeans og skjorte havde han i forvejen, så kunne nøjes med sæt med vest og pistoler til 79 kr.
Næste år tror jeg, at mit fredselskende barn skal være klædt ud, som hippie eller pædagog fra 70´erne. Hvis han altså stadig er ligeglad med udklædning til den tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *