Ikke rigtig voksen

  • af

Selv om jeg er nogens mor, nogens hustru, har været husejer i næsten 10 år, har bil, uddannelse og 2 katte, så føler jeg mig sjældent rigtig voksen. Bevares, jeg føler mig heller ikke som et barn, men måske et eller andet derimellem.

Jeg kan ikke finde ud af noget som helst der omhandler SKAT, moms og regnskaber. Jeg kan hverken lide øl, rødvin eller kaffe. Til gengæld er jeg vild med cola, bland selv slik og at sove længe.

Men det sker, at jeg føler mig voksen. Men det er altid kun i små øjeblikke. Som fx. i dag, hvor jeg var alene hjemme med Sigurd. Det er der ikke noget nyt i, det er jeg så ofte. Men i dag, midt i vaksetøjet, mad der skulle laves, katte der skulle fodres, børnesange der skulle synges og et barn der skulle leges med, så fik jeg pludselig følelsen af, at være mega voksen og mor-agtig.
Så jeg gjorde det eneste rigtige…. Jeg åbnede YouTube app´en på min telefon og fandt DJ Blues, som pt. er en af Sigurd´s ynglingssange, skruede op på max og så dansede Sigurd og jeg i sofaen, lige inden sengetid…. For sådan en mor er jeg nemlig også, sådan en der lader sit barn hoppe og danse i sofaen.

image

 

Det har været en dejlig dag. Og jeg har ingen planer om, at blive sådan rigtig voksen lige foreløbig.

God aften!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *