2 dage uden mad

I morges, før jeg knap var vågen, afleverede posten en pakke, til mig, foran vores hoveddør.
I pakken var der:

10 stk. økologisk koldpressede juicer,
2 stk. økologiske mandeldrik,
2 stk. ølologisk kokosvand,
1 økologisk citron og
Økologisk te fra Pukka.

Min eneste næringskilde de næste 48 timer, for jeg skal nemlig cleanse, eller udrense om du vil.

Jeg glæder mig helt vildt. Men ligeså meget, som jeg glæder mig, så frygter jeg det også…… virkelig meget faktisk.

Jeg fik for første gang kendskab til Slowjuice Copenhagen, for et par måneder siden. Jeg fandt dem helt tilfældigt på Instagram og siden har jeg haft lyst til, at prøve deres cleanse. Særligt vigtigt for mig er, at deres juicer er 100% økologiske.

Men jeg synes, at det er mange penge at bruge på juicer…… virkelig! Derudover skulle man hente deres juicer fysisk i København og da jeg (desværre) ikke har nogle planer om, at besøge vores smukke hovedstad, inden for den nærmeste fremtid, gav det ligesom sig selv.

Men da Slowjuice Copenhagen lancerede, at de fra nytår begyndte at levere deres juicer til hele landet og min søde far, næsten synkront hermed, gav mig nogle penge i før-julegave, som han pointerede skulle bruges på MIG SELV, så skulle jeg ikke tænke længe over, hvad pengene skulle bruges til.

Jeg udrenser ikke, for at tabe mig en hel masse, eller for at kick starte en helt ny livsstil. Jeg gør det udelukkende, som en udfordring til mig selv. Jeg synes, at det er møg spændende, at se hvordan min krop reagerer, om jeg kan mærke det på mit energiniveau, om min hud bliver renere, mine øjne mere klare og hvad der ellers beskrives af fordele.
Men mest af alt er jeg spændt på, hvordan min psyke klarer fraværet af mad, når sulten for alvor sætter ind.
Foruden udfordringen i sig selv, så synes jeg, at det er top fedt, at skyde året i gang med, at booste min krop med en hel masse gode og økologiske vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Man kan vælge 1, 2 eller 3 dages cleansing. Jeg har valgt 2 dage….. Jeg synes 1 dag er lidt for “nemt” og 3 dage, uden mad, virker omvendt helt uoverskueligt. 

Der er ingen tvivl om, at man kan slowjuice langt billigere selv. Men så ville jeg aldrig få det gjort, det kender jeg mig selv godt nok til.
Jeg har et barn, der kræver så meget omsorg, at jeg nogle gange føler, at jeg ikke har mere omsorg, at give ud af. Så det der med egenomsorg, det sker ikke så tit.

Så for mig, var det den helt rigtigte løsning, at sætte mig ved computeren og bestille juicerne hjem, for det kan jeg overskue. De kom i en flamingokasse med et fryseelement i, så de var kolde og friske, da jeg modtog dem.
Det er sgu da skide smart…….og nemt.

Nu er første dag godt i gang. Jeg er allerede lidt sulten, men frygter at det bliver meget værre i aften og i morgen. But it is all i my mind….. jeg kan jo godt, fordi jeg vil!

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar