En skod dag

Lige nu sidder jeg i mørket, i fodenden af Sigurd’s seng på Skejby sygehus. Det har mildest talt været en lorte dag!
Jeg har pt. ikke tal på, hvor mange anfald han har haft i dag. Jeg tror det er 11. Det første kom kl. 2 i nat, så igen kl. 6, kl. 8 og kl. 14. Herefter gik det helt amok med anfald og vi kunne hurtigt konkludere, at vi måtte ringe 112.
Jeg HADER det! Selv om jeg har prøvet det mange gange, flere end jeg har tal på, så vender jeg mig aldrig til ambulance ture med fuld udrykning. Jeg sad foran i ambulancen og kiggede stift ud af forruden. For jeg kunne ikke forholde mig til andet. Heller ikke da jeg kunne høre, at de blev nødt til at tilkalde lægeambulancen, eller da de i al hast samlede lægen op i en buslomme på Ringvejen.

Vi kender personalet på Skejby og de kender os. Det er trygt. Men det er alt andet end trygt, at mit yndlings menneske bliver ved med at krampe, selv om han har fået voldsomme mængder stesolid i det her døgn.

Sigurd sover og Jimmy nørder. Vi venter på, at der kommer en og tager blodprøver.
Bagefter skal jeg sove, hvis jeg kan.

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “En skod dag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *