Fredag aften skal da bruges på hyggearbejde

  • af

Der er the i min Bing og Grøndahl kop, som jeg tidligere på ugen har købt i den lokale genbrug og som jeg synes er så fin, at jeg næsten er helt forelsket i den. Manden min har hentet cookies, for denne fredag aften skal bruges på arbejde. Der er kommet nye varer i shoppen og flere er på vej. Så i stedet for, at se skod tv skal jeg lave exel ark og produktbeskrivelser og det er altså ret hyggeligt.

Dagen er brugt på, at være MOR for yndlingsbarnet. Hans epilepsi har drillet og hans skoledag har derfor været kort, fra kl. 10.30-12.30. De 2 timer, hvor han var i skole, brugte jeg på kedelige husmoderpligter, som er nødvendige, men som er umulige at få lavet, når når han er hjemme

Nu sover han trygt på anfaldsbrydende medicin og jeg er faktisk noget der minder om lykkelig for, at Jimmy har en webshop,som jeg kan lave lidt arbejde i. Det er så vidunderligt at få lov til, at bruge min hjerne på andet og mere end blot, at være mor.

The og cookie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *