Skoledag og telefonsamtaler

  • af

Ham her har været i skole i dag. Godt nok kun 2 timer, fra kl. 11-13, men det er da bedre end ingenting.

image

Hold op hvor jeg glæder mig til, at han igen kan holde til at være i skole, bare lidt mere end det er tilfældet for tiden. For jeg synes ærligt talt at det er lidt hårdt at have ham hjemme hver dag, hele dagen.

De små 2 timer han var i skole brugte jeg på telefonsamtaler med diverse sygehuse samt egen læge. Synes simpelthen der er så mange hængepartier hele vejen rundt og jeg er godt træt af det! Det er et kæmpe arbejde, at holde styr på mediciner, bivirkninger og så videre.
Har netop i dag fået mail fra egen læge om, at der er kommet svar på prøver taget i sidste uge. Sigurd har svamp i munden og lægen har derfor lavet en recept til os. Det er som sådan fint nok. Men jeg forstå ikke, hvorfor det ikke skal undersøges, hvorfor han pludselig har svamp i munden. Det er nærliggende at tænke, at det skyldes noget af alt den medicin han får. Men burde det ikke undersøges om det skyldes noget andet? Han er jo stor set holdt op med at spise og jeg kan ikke lade være med, at tænke om der er noget andet der driller ham og om det er derfor, han har så mange anfald for tiden? Når man googler svamp i munden, står der at det ofte skyldes en anden organisk lidelse. Hvorfor skal det ikke undersøges? Jeg forstår det ikke og kunne heller ikke få en forklaring fra lægen. Blot at vi skal prøve medicinen mod svamp og vende tilbage, hvis det ikke afhjælper problemet.
Nogle vil sikkert mene, at jeg er overbeskyttende. Tjaa, det skyldes at jeg flere gange (læs mange) har oplevet læger tage fejl og at man i den grad selv skal være opmærksom på alt.

Nogle vil sikkert også mene, at jeg brokker mig lige rigeligt. Jeg får til trods løn for, at passe mit eget barn. Nuvel, det gør jeg, det er sandt. Men på et “rigtigt arbejde” har man frokostpauser og 5 ugers ferie. Herhjemme kører det hele bare ud i ét og jeg må holde mine pauser, når det passer ind, som fx. nu, hvor Sigurd sidder med sin Ipad.

Suk altså 😐

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *